上一頁下一頁
發新話題

屎彈之橫瀝報告

收藏  |  訂閱
69  11.5k

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-10-1 03:45 PM 發表 查看引用來源
去玩唔使搵命博呀?
我平時置少四齊 :smile_34: 唔得用架生 :smile_35:

引用:
原帖由 偽裝香討膠霸 於 2010-9-24 02:25 AM 發表 查看引用來源

屌到咁盡係唔係想証明你有病你都仲得吖 :smile_38::smile_38::smile_38:
我冇病, 只係有小小高壓 ... :smile_22:

引用:
原帖由 屎彈 於 2010-9-19 06:35 AM 發表 查看引用來源
尋日有放假, 放工一條爛走去橫瀝, 因好耐冇去.:smile_22: 去到9點幾, 第一時溫間靚酒店, 去到酒店那那林柯屎先,
跟住去食換那渣面. :smile_o01:爭取時間跟住去髮記溫g婆, g婆話有件大學筆業瘦身巨乳新到. :smile_o1 ...
真係好屎.....:smile_o06:

屌到咁盡係唔係想証明你!!!

你點解不用舊ACC呢?:smile_o10:

引用:
原帖由 bluerainman 於 2010-10-15 10:43 AM 發表 查看引用來源
屌到咁盡係唔係想証明你!!!
......轆野有幾得 (其實係唔LUN得)

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-10-16 06:55 AM 發表 查看引用來源
你點解不用舊ACC呢?:smile_o10:
邊個係呢仆街舊ACC, 唔該晒!!!

加油:smile_34:

係咪寫錯字呀?

引用:
原帖由 口爆一郎 於 2010-9-20 02:35 AM 發表 查看引用來源

洗鬼地址咩 , 一落火車搵架白牌 ,同佢講 "橫力 "佢知咩事架啦
同埋題你一句,小心唔好落車閒女 ,唔係好大擭
唔好意思,真係唔明你所寫嘅; 你係咪想話"唔好溝女,唔好理閒人"呀?
但係有乜嘢大獲法呢?係咪想話打劫,捉黃脚雞之類呀?
唔使驚,东莞佬同港人都好friendy架,而且啲盲流都好醒架,你首先買賣兼睇相,繼而留意對方舉動,睇有冇可疑,一旦唔对路,大声用普通話警告佢,話常平市政府馬书記是你老友,包佢唔敢乱來,重预先把一個手提用"馬书記"為名記錄在手機上,如對面有自己友聽就更理想; 拿出來同佢讲,一通知10分钟內有人到,叫佢唔好玩嘢,若像我们预早跟东莞朋友约好,週時嚇到佢失禁;因为我班东莞仔好識兇人。記住要大大声:"你干什么?"先发制人,然后手拿电话;一旦情勢告急,马上直撥自己友,大叫:"馬书記",啲老仔聽到瀨尿都似。

thx for sharing news! I wanna try

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆