上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  43.3k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-17 04:20 PM 發表 查看引用來源

有差唔多2渣咁啦.,..巧滿足架啦:smile_o05:
基本入場都要有2渣啦....你僅僅合格:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-17 04:04 PM 發表 查看引用來源
出泥行千奇唔好自認大柒...你唔同我呀!:smile_35:
皆因太陽妹又深又緊,,,

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-17 03:31 PM 發表 查看引用來源

你係嗰個AV黑鬼:smile_30:做到 斷賓周:smile_o11:
坐斷左....變雙節棍:smile_o02:  忍茶未? 我去啦

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-17 04:28 PM 發表 查看引用來源
坐斷左....變雙節棍:smile_o02:  忍茶未? 我去啦
:smile_o07: :smile_o07: 忍得開心d:smile_o07:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-17 04:27 PM 發表 查看引用來源

皆因太陽妹又深又緊,,,

重未有結論...經初步估計....緊就一定會緊,深度要遲下話你知:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-17 04:31 PM 發表 查看引用來源
重未有結論...經初步估計....緊就一定會緊,深度要遲下話你知:smile_o05:
緊巧反呀...:smile_o05:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-17 04:41 PM 發表 查看引用來源

緊巧反呀...:smile_o05:
你攞到上次果份良未呀?依家響邊樹打工呀?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-17 04:50 PM 發表 查看引用來源

老地方...出左巧耐啦...大前日上埋去天啦:smile_o05: 狗狗唔係到...有新野反呀:smile_o06:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-17 04:50 PM 發表 查看引用來源

一於金毛輝做你私人助理...企同你打點上面d宮女,幫你諗計避老虎...出半份粮企都制:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-17 05:19 PM 發表 查看引用來源
一於金毛輝做你私人助理...企同你打點上面d宮女,幫你諗計避老虎...出半份粮企都制:smile_o03:
R1--- 1-2,6,8Q:smile_15: 明早再比:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆