上一頁下一頁
發新話題

第一次同日本人扑野 P.5#74有續集

收藏  |  訂閱
102  63.5k

引用:
原帖由 wai7788 於 2010-8-13 10:46 AM 發表
吊足成個鐘真係好難相信,d  av男優都吊吾到成個鐘啦,d  av片不嬲都係剪接,除非你個西鬆狗哂甘就吊2個鐘都得:smile_30: :smile_30: :smile_30:
甘可能係你無乜玩花式者
每個花式玩一玩  一個鐘好快過
齋男上女下既話  一個鐘腰到斷啦

引用:
原帖由 angelapple 於 2010-8-13 12:34 PM 發表 查看引用來源

甘可能係你無乜玩花式者
每個花式玩一玩  一個鐘好快過
齋男上女下既話  一個鐘腰到斷啦
男上女下嘅話一個鍾實死啦

support ~~~你都好開心..

thanks for sharing

引用:
原帖由 angelapple 於 2010-8-12 06:05 PM 發表 查看引用來源
我d fd都話  佢可能都只係想同我扑野  唔係想同我一齊
但佢技巧超好 就算玩下都無妨
無錯,扑野既野,最緊要就係開心同enjoy,不在乎天長地久,只在乎曾經擁有。。。

引用:
原帖由 angelapple 於 2010-8-13 03:09 AM 發表 查看引用來源

日本人表面好謹有禮  但佢話其實好鬼多鐘意搞1night
但日本人十個有著九個都有英文恐懼症  睇怕要識少少日文先容易識到  哈哈
九月諗住去日本玩  佢話佢book酒店  要book d有靚景 睇住靚景扑可能仲爽
EM, 應該BOOK D有靚景既情侶酒店:smile_o01:

食家...................:smile_47: :smile_47:

不過屌左妳半粒鐘將妳轉黎轉去...妳唔辛苦既咩....

日本人唔係好快就完事咩?
你個淫娃

support support^^

引用:
原帖由 angelapple 於 2010-8-12 06:05 PM 發表 查看引用來源
我d fd都話  佢可能都只係想同我扑野  唔係想同我一齊
但佢技巧超好  就算玩下都無妨 ...
好對手難求呀!! 重要係架仔tim!
梗係玩盡佢啦!hehe
十卜~十卜~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆