上一頁下一頁
發新話題

大鍋LA....就沉LA...更新57#

收藏  |  訂閱
74  7.3k

又一個劉華出現

引用:
原帖由 MONOPLOY 於 2010-7-28 07:01 AM 發表
其實真係唔係話一Q比佢搞掂
係因為佢比我感覺 唔係要錢個D人..
因為咁多次都冇講過錢GE野
可能佢演技好LA
今日佢都問我 係唔係真心鐘意佢
當時真係想講係嫁 但係我知道 唔可以再係咁
佢重叫我考慮清楚 同唔同 ...
真幸福:smile_38:

幾時結婚請埋禾:smile_13:

[quote]原帖由 中山新人狼 於 2010-7-28 12:31 PM 發表 查看引用來源

幾時結婚請埋禾:smile_13: [/quote請你黎攪樹呀:smile_38:

係因為佢比我感覺 唔係要錢個D人..
因為咁多次都冇講過錢GE野
可能佢演技好LA

笑左,我都想問下,係骨場做的唔係為錢,唔係影后的,會有幾多個啊?彥祖哥!

:smile_o10: 既然如果樓主既船係咁好 佢又無理由咁隨便比你係美容房入面搞卦 ?!

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-28 12:34 PM 發表
[quote]原帖由 中山新人狼 於 2010-7-28 12:31 PM 發表 查看引用來源

幾時結婚請埋禾:smile_13: [/quote請你黎攪樹呀:smile_38:
禾會做人情架:smile_13:

駁下有矛即食美容姊妹:smile_47:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-28 01:33 PM 發表 查看引用來源

禾會做人情架:smile_13:

駁下有矛即食美容姊妹:smile_47:
梗有 快仔500:smile_38:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-28 01:35 PM 發表
梗有 快仔500:smile_38:
快仔500

槓....呃錢:smile_24:

著住婚莎比禾插就得:smile_47:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-28 01:37 PM 發表 查看引用來源

快仔500

槓....呃錢:smile_24:

著住婚莎比禾插就得:smile_47:
美容師 有牌头 梗系贵d啦 着婚莎要2000喇:smile_o06:

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-28 01:44 PM 發表
美容師 有牌头 梗系贵d啦 着婚莎要2000喇:smile_o06:
你條呃錢 g 頭  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆