上一頁下一頁
發新話題

最新風暴消息~*!!!!

收藏  |  訂閱
162  15.0k

引用:
原帖由 不机 於 2010-7-25 03:27 PM 發表
你系米对企有性趣:smile_o06:
你咪攬又趕走禾 d ..... FANS 呀:smile_o04: :smile_o02: :smile_o03:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-24 03:03 PM 發表 查看引用來源

經理電話禾都大把:smile_44:

佢地講嘢要過濾下:smile_45: :smile_45:

見你註冊兩年

突然槓活潑:smile_45: :smile_45: .......:smile_41: :smile_38:
註冊得耐突然活潑都有可疑? 禾巧驚呀:smile_o14:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-7-26 11:03 AM 發表 查看引用來源

註冊得耐突然活潑都有可疑? 禾巧驚呀:smile_o14:
唔屎驚!佢兩年前啲毛都未出齊,所以咪唔夠膽入嚟囉。
後尾啲毛都出齊咗,又比個C9食唔佢隻豬收埋利是,咪入嚟囉。
:smile_o11:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-26 11:14 AM 發表 查看引用來源

唔屎驚!佢兩年前啲毛都未出齊,所以咪唔夠膽入嚟囉。
後尾啲毛都出齊咗,又比個C9食唔佢隻豬收埋利是,咪入嚟囉。
:smile_o11:
貓爺...你D幻想力都幾強~:smile_o11: 我就算肚餓到爆都唔會食C9囉:smile_o01:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-24 02:49 PM 發表

好多人上 d 台

吹完一輪水

開始運熟之後

就.....借 d 意打廣告架喇

你唔想比人當寫狗嘅:smile_38:

就唔好成日提 d 場名:smile_45:
佢係一隻牛皮燈籠~~:smile_39:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-7-26 11:18 AM 發表

貓爺...你D幻想力都幾強~:smile_o11: 我就算肚餓到爆都唔會食C9囉:smile_o01:
:smile_13:  睇質素唶, 食下c9仔都唔錯架~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-26 11:20 AM 發表

佢係一隻牛皮燈籠~~:smile_39:
禾當企

年少矛豬

老實,我都剛玩了三天回來,一切都算正常,但SN就麻煩D了,好似美X咁,要行後樓梯咁大家明啦!其它K場都算冇事,報告係咁多!

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2010-7-26 11:26 AM 發表 查看引用來源

禾當企

年少矛豬

狼兄...洗唔洗下下SHOW個出黎:smile_o08:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-26 11:23 AM 發表 查看引用來源

:smile_13:  睇質素唶, 食下c9仔都唔錯架~~
我接受唔到囉:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆