上一頁下一頁
發新話題

sz 租房問題?

收藏  |  訂閱
78  4.0k

@@ 不過其實如果你計一個月正常找佢兩次, 條數都係差唔多
索性租間屋真有得諗 haha

引用:
原帖由 hide_to 於 2010-8-11 06:50 PM 發表 查看引用來源
@@ 不過其實如果你計一個月正常找佢兩次, 條數都係差唔多
索性租間屋真有得諗 haha
逐次計冇commitment:smile_30:
你幫佢租,但如果知道她帶男人回來會唔開心:smile_13:
宜家鋪鋪清好d

我仲有A囡囡和其他,我想一個月一次最恰當

YEA...通常都係一個月 1-2次..
不過呢一兩個月都冇去了 咁麻煩..

引用:
原帖由 hide_to 於 2010-8-12 01:29 AM 發表 查看引用來源
YEA...通常都係一個月 1-2次..
不過呢一兩個月都冇去了 咁麻煩..
所以要等B囡囡租了房後再跟她做:smile_o06:
至於A囡囡,約了她月底去開房,因我已與她開房4次,KO有哂record,查房都不太驚,但我也會book一晚房,搏KO晚上先來查:smile_o01:
至於其他囡囡,暫時交宜吓先:smile_13:

@@ 你一星期去幾多次呀咁... 似乎成日都係大陸咁wor 你:smile_44:

引用:
原帖由 hide_to 於 2010-8-12 07:16 PM 發表 查看引用來源
@@ 你一星期去幾多次呀咁... 似乎成日都係大陸咁wor 你:smile_44:
1至2次:smile_44:
遲d一星期最多一次:smile_45:

=.= Ching 真係有貨... haha

引用:
原帖由 hide_to 於 2010-8-13 02:33 AM 發表 查看引用來源
=.= Ching 真係有貨... haha
Ching 你又誤會:smile_13:
好多時上去只是滿足手慾而已,沒有做和打機。
我昨了上去找了A囡囡幫她做了2個call鐘,她只報泰式,我們只在床上摸摸搓搓:smile_44:
預算將來一個月做2次,分別係A、B囡囡,其他時間都係捧場

oh..咁佢有工做嘛-.- 我識果件成日去東門行街

引用:
原帖由 hide_to 於 2010-8-13 07:12 PM 發表 查看引用來源
oh..咁佢有工做嘛-.- 我識果件成日去東門行街
不過A、B囡囡都要面對近排生意淡靜惡果,宜家佢地分分鐘賺埋嘅錢都唔夠比Sn扣:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆