上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.4k

四川的太聰明,怕怕
引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 12:35 PM 發表 查看引用來源
上週六在深圳酒吧遇上一幕......大家分享之餘及想聽聽意見.
一行三人到某熟場坐房飲酒....整晚共有六七女入泥色中玩樂,到中段時間有一名約18歲短髮女子坐靠我身邊,要和我跟我朋友共猜酒,初期我亦不己為意,慢慢感覺她 ...

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 12:35 PM 發表 查看引用來源
上週六在深圳酒吧遇上一幕......大家分享之餘及想聽聽意見.
一行三人到某熟場坐房飲酒....整晚共有六七女入泥色中玩樂,到中段時間有一名約18歲短髮女子坐靠我身邊,要和我跟我朋友共猜酒,初期我亦不己為意,慢慢感覺她 ...
我只覺得那女孩貪玩而已,講鍾意呢啲字眼係佢地心中係好閒/好隨便的說話,她有可能係那一刻是鍾意你,但也可能明天已經吾鍾意,之後玩失蹤,可能失蹤一排之後,又會搵你同你講她好掛住你,哈哈...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 12:47 PM 發表 查看引用來源

既然一開始都感覺淡,就要當機立斷,盡快斬纜,上面大把女,無須為這些小事而令自己不開心,對嗎:smile_38:
趙左先算吧.......:smile_30:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 12:38 PM 發表 查看引用來源
有冇好野介紹下呀Dr.
兩間我都未去過,想放大假去din下

你解決左骨骨先啦:smile_38:

好野真係要睇你的雞運,我成日都係搵舊相好,好耐都冇試新的喎:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 12:55 PM 發表 查看引用來源

我只覺得那女孩貪玩而已,講鍾意呢啲字眼係佢地心中係好閒/好隨便的說話,她有可能係那一刻是鍾意你,但也可能明天已經吾鍾意,之後玩失蹤,可能失蹤一排之後,又會搵你同你講她好掛住你,哈哈...
咁我又唔會好天真我太儍之類....縱橫大陸沙場咁多年,只不過這個小妹妹有些特別,好快有下文架啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 12:43 PM 發表 查看引用來源
高兄,你覺得極限可以差幾年呀,我個friend同佢個妺妺仔差成二十五年,暫時還可以,不過以後就冇人睇好佢地

始終會有代溝,大家想法根本不一樣,最終只會演變成同枱食飯,各自修行:smile_19:

我識左佢之後都冇去玩了,佢番左老家完本可以去玩的,不過我覺得唔系咁好,除非分手了啦。
其實好矛盾,心情煩惱想去sn,但系我又唔想還在一起仲去玩,因為我覺得兩個人一起,或多或小都要對對方負番d責任
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 12:48 PM 發表 查看引用來源

三日係cp有冇去玩呀:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-17 12:45 PM 發表 查看引用來源
又係差一隻過不了關輸少少.....己習慣了:smile_42:
我老友中左場冷q收六差野,真厲害:smile_o12:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-17 12:53 PM 發表 查看引用來源
四川的太聰明,怕怕

我最怕的也是川慶,遇到此類姿色分子我會先將她們行政扣留先:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-17 01:03 PM 發表 查看引用來源

我老友中左場冷q收六差野,真厲害:smile_o12:
我差果一隻,不然的話禾中13000元:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆