上一頁下一頁
發新話題

Delete

收藏  |  訂閱
94  29.0k

點知唔係陳伯係比較後生嘅管理員李生 聽唔到腳步聲, 亞黃就話走先:smile_27:
人名好亂喔~

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-29 01:23 PM 發表 查看引用來源
Sorry我都亂晒,樓主係打俾座到陳伯,但阿陳伯驚猝死,叫咗後生啲嘅李生上去,其實一路忽略咗阿黃跟著李生後面,無耐阿黃見到樓主老婆咁激就走喇!走嘅時候阿黃行先,李生喺後面 ...
Midmidmid why dont u shut the fuck up u piece of shit. 成日見你串九人,野又唔撚 post.
淨係識上黎串人。仲要把口臭到西咁。人地就算作文都唔撚洗話九人同狗打種呀?又話人地老婆同狗樂而忘返。講野留下餘地好!如果任何人要同o的狗發生關係既話。佢地應該第一時間搵你全家。 我上星期幫我隻狗搵左個伴,朋友介紹,打去你屋企,之後我見我隻狗 lucky 同你呀媽做得幾開心呀

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-29 03:08 PM 發表 查看引用來源
樓主去咗搵阿黃商量打種嘅嘢!

Come on, if u got something to say, say it to my face u pussy. Dont just go on here and pick on people. Pick on me u mother fucker. Had it with u fucker. Been on this site for so long and all i see from u is making fun n dissing people. Say something to me u fag. Come on. Im waiting. Waiting to own ur ugly ass.

Oh, n i did ur mom last nite. She was horrible. Bitch

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2010-4-29 09:28 AM 發表 查看引用來源
最近我同老婆都睇咗好多咸網
老婆同我講話想學人玩走光問我點
其實我一直想玩呢樣嘢好耐,
既然佢開到口咪話好
我先叫老婆着件粉紅睡裙
上面真空下面着通花底衭
係室內除咗見到 ...
咁很攪笑?:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2010-4-29 09:28 AM 發表 查看引用來源
最近我同老婆都睇咗好多咸網
老婆同我講話想學人玩走光問我點
其實我一直想玩呢樣嘢好耐,
既然佢開到口咪話好
我先叫老婆着件粉紅睡裙
上面真空下面着通花底衭
係室內除咗見到 ...
暴露老婆, 都係我既興趣!!

暴露果個開心,睇果個仲更加開心

我老婆都試過全真空連身裙出街食飯,雖然冇走光(我估),佢話好鬼 high 同埋好濕.

住家菜的吸引.....:smile_40:

marlboro2859
咁要揾個機會同你地夫妻食個飯

引用:
原帖由 Datsyuk 於 2010-4-29 02:25 PM 發表

Midmidmid why dont u shut the fuck up u piece of shit. 成日見你串九人,野又唔撚 post.
淨係識上黎串人。仲要把口臭到西咁。人地就算作文都唔撚洗話九人同狗打種呀?又話人地老婆同狗樂而忘返。講野留下餘 ...
Wah...粗口怪!!!  話人唔識話自己!!!  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆