上一頁下一頁
發新話題

今日遇到個QQ女,裸聊視頻,搞到成日想(完整對話係P6)(P25出相)

收藏  |  訂閱
394  82.6k

引用:
原帖由 kenny9453 於 31/3/2010 12:53 PM 發表

做咩呀,殺人滅口呀
嘿嘿~~你話呢....:smile_46:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-3-31 12:55 PM 發表 查看引用來源

妳話点咪点囉,死响妳手上冇所謂啦:smile_o10:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-3-31 12:55 PM 發表 查看引用來源

在床上殺人滅口嗎?哈

引用:
原帖由 kenny9453 於 31/3/2010 01:04 PM 發表

妳話点咪点囉,死响妳手上冇所謂啦:smile_o10:
變你做公公~~:smile_o01:

引用:
原帖由 Ice-man 於 31/3/2010 01:04 PM 發表

在床上殺人滅口嗎?哈
係邊都得啦~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-3-31 01:08 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 吾好呀,我吾做公公呀

引用:
原帖由 M.GIRL 於 2010-3-31 01:08 PM 發表

你兩隻野呀......係度唱彈簧戲呀.......版版都係你地兩個........

引用:
原帖由 Ice-man 於 2010-3-31 01:04 PM 發表 查看引用來源

在床上殺人滅口嗎?哈
呢個係個好地方:smile_o01:

引用:
原帖由 mlsimp69 於 2010-3-30 06:37 PM 發表 查看引用來源
今日上上下QQ....遇到個QQ女....身材都几靚下
咁開頭傾傾下就開始傾咪D鹹濕野..自己都開始興烚烚啦...
原來條QQ女都好鬼想要.....佢仲心急過哦....講講下佢就話越來越High
話自己妹妹都濕晒...好想比人屌...當然我 ...
獨食難肥
:smile_34:

引用:
原帖由 mlsimp69 於 2010-3-30 06:37 PM 發表 查看引用來源
今日上上下QQ....遇到個QQ女....身材都几靚下
咁開頭傾傾下就開始傾咪D鹹濕野..自己都開始興烚烚啦...
原來條QQ女都好鬼想要.....佢仲心急過哦....講講下佢就話越來越High
話自己妹妹都濕晒...好想比人屌...當然我 ...
咁爽呀:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆