上一頁下一頁
發新話題

屌人老婆笑呵呵! (約1k左右)

收藏  |  訂閱
138  58.8k

引用:
原帖由 jjj_323 於 2010-3-29 08:25 AM 發表 查看引用來源
c兄..支持你...你係偶像,而且你又敢講,好BUY你.
偶像...

咪玩啦師兄...

我敢講....係呀, 男人老狗, 做得出又唔怕講。

唔係話威, 而係實話實說嘛, 屌人老婆又點?  屌人地條女又點?  

你情我願嘛。

引用:
原帖由 wcday 於 2010-3-29 10:41 AM 發表 查看引用來源

大期 定 細期呀  :smile_41:
大。

細期唔夠我胃口。

引用:
原帖由 nylonlover215 於 2010-3-29 03:58 PM 發表 查看引用來源
要食就去食,唔使理人點睇,人妻大大話話我都食過十個八個,可惜全部都係要北上嘅大陸女人,人妻無造作,好水又易投入,唔似叫雞買賣交行貨,我響香港曾經差小小食到一件人妻,但係需要好多時間同耐性,最後都 ...
ching, 我反而調轉, 深圳珠海溝到的, 多係少女。

在港的人妻, 反而屌過幾個。

我使鬼理人點睇!  自已鍾意做乜咪做乜咯。

引用:
原帖由 Myrickng 於 2010-3-29 04:14 PM 發表 查看引用來源
我覺得食人老婆女友係高風險活動,
不過師兄鍾意玩期指都係風險愛好者la,:smile_30:
最怕比人老公知道追斬你九條街,
小心呀:smile_34:
謝了。

我比較欣賞平期指個part,有胆色:smile_34:

复左再睇.................

師兄好野, 真係要跟你學野, 我都好想搵人妻, 不過實在太難矣!:smile_39:

都唔知支唔支持你呀..我都係咁話..

thx for sharing

引用:
原帖由 常過大梅 於 2010-3-29 12:31 AM 發表 查看引用來源
總有CHING有屌人老婆的經驗吧?  請多多交流。
我係香港曾經試過同3個人妻上過床,全部都係上網識既,不過佢地都係中女,大約31,2歲。其中一個,重同我去韓國玩足5日4夜,而家諗起都happy。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆