上一頁下一頁
發新話題

劫財劫色

收藏  |  訂閱
396  50.6k

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-12 01:01 PM 發表

浴室曾經想試不過唔成功

屋企可以講得做無 sofa,因為用左黎放野,都唔係用黎坐 :-)

浴室大多數係狗仔,, :smile_o06:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-3-12 12:58 PM 發表 查看引用來源

哈哈.... 無諗過佢會玩,,,,

下次都係乖乖地係床玩... :smile_o01:
玩還玩
唔好太粗魯

引用:
原帖由 小書僮 於 2010-3-12 12:52 PM 發表 查看引用來源

溫馨提示:噚日拉咗個
http://hk.apple.nextmedia.com/template/apple/art_main.php?iss_id=20100311&sec_id=4104&art_id=13809032
你唔好做 "生草藥" 啦...
UP 得 就 UP ...

唉......

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-3-12 12:50 PM 發表 查看引用來源

1) 床
2) 浴室
3) Sofa
浴室我試過放佢上洗手盆度做. 又試過開住花灑企起身做.

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-3-12 01:04 PM 發表 查看引用來源

浴室大多數係狗仔,, :smile_o06:
就係狗仔好難入,就算入左都只係入得少少,唔 high,而且有機會整痛我

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-12 12:59 PM 發表 查看引用來源

唔得,我同 bf 高度差距好大
bf 又唔係好似 d 黑人咁長,好難搞

同過一個細粒d 就掛鼓, 下下都好入...:smile_o05:

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2010-3-12 12:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈... 自己係鏡望番自己算唔算
我以前見過:我係大厦既地下同FD吹水,見到樓上既樓梯(4.5樓高,望到既),有人攪野........佢地係知我地望到佢既,原先我地只係偷望,到最後係明目將膽咁望!

直到佢地完事,我同個FD都覺得佢地係有心搵觀眾....:smile_30::smile_30:

廚房都係一個唔錯的choice, 可以玩下d食物.

引用:
原帖由 wcday 於 2010-3-12 01:05 PM 發表

玩還玩
唔好太粗魯
佢試下粗佬,, 同佢死過,...

引用:
原帖由 DuckMajor 於 2010-3-12 01:08 PM 發表 查看引用來源

同過一個細粒d 就掛鼓, 下下都好入...:smile_o05:
男既要好好體能,不過我bf 無 XDDDddd
而且唔知點解我只係男上女下先會覺得 high

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆