上一頁下一頁
發新話題

最後一次

收藏  |  訂閱
969  38.7k

引用:
原帖由 yy5594 於 2010-2-5 02:34 PM 發表 查看引用來源
支持圖媽,我相信你活得比佢好既
多謝yy哥,我而家係開心過佢好多架,因為

佢試過同我呻佢太太成日同佢鬧交個d麻,

不過我只係同佢講老婆你自己簡既,要怨

就怨自己啦:smile_30:關我春事咩

越來越鐘意圖Ma的性格 Support u 4ever

引用:
原帖由 jimmykss 於 2010-2-5 02:46 PM 發表 查看引用來源

無錯..湊大一個小朋友真係唔易.
不過而家幾辛苦都好.
當你見到圖b一日一日咁長大.
你就會唔記得晒d辛苦野架喇.
我而家係期望圖b有個健康既身體,因為呢樣係有錢都買

唔到既,你講得岩,圖b而家開始大個,我見到佢開心我都開心架啦:smile_40:

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2010-2-5 02:52 PM 發表 查看引用來源
阿女...媽咪支持你....
多謝媽咪,呢幾個月我煩圖b既身體,煩埋我舅父既事已經好累,

不過我ok既,唔經唔覺圖b都9個幾月大啦,遲d我處理晒屋企

既事我會帶圖b出黎同你地食飯既,你都好耐冇見過圖b啦

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-5 02:53 PM 發表 查看引用來源
越來越鐘意圖Ma的性格 Support u 4ever

好多謝你,我既性格係敢愛敢恨麻,

雖然我比好多男人傷害過,不過我依然會

信有好男人等緊我既:smile_40:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-5 02:56 PM 發表 查看引用來源

多謝媽咪,呢幾個月我煩圖b既身體,煩埋我舅父既事已經好累,

不過我ok既,唔經唔覺圖b都9個幾月大啦,遲d我處理晒屋企

既事我會帶圖b出黎同你地食飯既,你都好耐冇見過圖b啦
係...9月到家下....

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2010-2-5 02:57 PM 發表 查看引用來源

係...9月到家下....
可惜你個孫條氣管未好過,而且個心4月8日仲要覆診,

1歲前啦,佢身體冇咩問題我會帶佢出黎架啦,而家個衰豬

精靈左好多,不過都係身體比較差:smile_39:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-5 03:00 PM 發表 查看引用來源

可惜你個孫條氣管未好過,而且個心4月8日仲要覆診,

1歲前啦,佢身體冇咩問題我會帶佢出黎架啦,而家個衰豬

精靈左好多,不過都係身體比較差:smile_39:
你咁早同佢換晒衫...
好新年呀....

題外話:我改『嫁』呀...家下我姓『黃』...唔係姓『杜』...:smile_o05:

我好少睇post 睇到 感動.....

上文 ok 呀.......:smile_24:

下文就無咩點睇.....不過我覺得唔係最後一次.............係一次都不能再有

引用:
原帖由 gum717 於 2010-2-5 03:14 PM 發表 查看引用來源
我好睇post 睇到 感動.....

上文 ok 呀.......:smile_24:

下文就無咩點睇.....不過我覺得唔係最後一次.............係一次都不能再有
我會好好咁睇住我個女...
呢d賤男等天收

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆