上一頁下一頁
發新話題

d人厚顏無恥真係激死我~~~~~ 已有結局~~ P5 #62 下戰書 p6#79有戰書結果

收藏  |  訂閱
91  20.4k

引用:
原帖由 lkc0712 於 2010-1-21 02:16 AM 發表 查看引用來源
睇d相係似有一定年紀既叔叔黎喎
都話六十歲伯伯咯:smile_40:

我唔想再貼出你比我既PM, 你又講到呢度有幾個會員試過你服務重會準備出POST, 不過我真係好想知道你同我果位師傅同你有幾大分別!! 所以:

一係咁丫~~你叫果幾個會員自己出房錢, 我叫我果個一百蚊一個鐘既師傅同佢地做, 鐘錢我全包!! 我一人最少包佢地四個鐘!! 我比哂鐘錢!! 睇下佢地有咩意見!! 總之師傅一毫子都同我收~~~佢地唔洗比!!

如果佢真係咁高技術,唔駛喎度pm人搵生意:smile_45:

haha~~ 好正呀..CAT..  又一個傻仔扮勁..
厚顏無恥. .. 呢版多多都有~~ :smile_46:
引用:
原帖由 wildcatcat 於 2010-1-21 03:57 發表 查看引用來源
我唔想再貼出你比我既PM, 你又講到呢度有幾個會員試過你服務重會準備出POST, 不過我真係好想知道你同我果位師傅同你有幾大分別!! 所以:

一係咁丫~~你叫果幾個會員自己出房錢, 我叫我果個一百蚊一個鐘既師傅同佢地 ...
HAHA~ :smile_03:    勁呀 !!

引用:
原帖由 wildcatcat 於 21-1-2010 12:43 AM 發表 查看引用來源

的確有一個六十歲阿伯一開CAM就除褲~~~唔知貼唔貼得出黎..........:smile_o05:

睇完D相,真係有D嚇親.... 乜而家D伯伯都識玩cam,咁in?! 我都唔識玩.....@@

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 21-1-2010 08:26 發表

睇完D相,真係有D嚇親.... 乜而家D伯伯都識玩cam,咁in?! 我都唔識玩.....@@

我都吾讖呀

D 啊伯咁high tect 嘅?仲吾怕羞tim heehee

引用:
原帖由 wildcatcat 於 2010-1-21 12:43 AM 發表 查看引用來源

的確有一個六十歲阿伯一開CAM就除褲~~~唔知貼唔貼得出黎..........:smile_o05:
你成日都遇埋d咁光怪陸離既事......

回覆 61# 的帖子

阿伯伯好搞野....你真係成日都有奇遇

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2010-1-21 08:26 AM 發表 查看引用來源

阿伯伯都識去曾值

駛咩咁勞氣???
駛咩要下戰書???
仲要出埋錢咁笨???
根本就唔需要理會...
隻隻鴨仔都話自己大碌夾長,
兼擁有超凡入聖既性能力架啦,
如果係真,大把怨婦爭住養佢,
根本唔駛係度搵食:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆