上一頁下一頁
發新話題

我迷失了 , 有得食好想食 .. 但唔敢食 post2係p2 #24 .P8講到離題 . 變左交友酒吧

收藏  |  訂閱
129  21.7k

引用:
原帖由 Matt 於 2010-1-15 12:09 PM 發表 查看引用來源

高手黎個喎CHING
我d係雞仔野黎ja

都話引人區大把高人 , 要多d向佢地請教

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-15 12:12 PM 發表 查看引用來源

你好呀圖媽 , 好高興係我post見到你呢位高人入黎教路 !

如你所講 , 我就係膽心呢樣野...............
你好,睇你都幾唔得閒,又正印女朋友,又sp幾個,1星期得日,

你都冇時間休息喎:smile_o01:

引用:
原帖由 Matt 於 2010-1-15 12:10 PM 發表 查看引用來源

我都係任人魚肉果咋 , 仲係新手階段
邊方面先 , 遇過都叫經歷...人人都唔同

引用:
原帖由 Matt 於 15-1-2010 12:08 發表 查看引用來源

咁你自己係唔係咁先  :smile_46:
唔係喎

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-15 12:13 PM 發表 查看引用來源

你好,睇你都幾唔得閒,又正印女朋友,又sp幾個,1星期得日,

你都冇時間休息喎:smile_o01:
咁圖媽我都唔係晚晚都要搵女黎搞下既 , 有默契就分配到女友都係一星期2次左右 , sp耐d 一至兩個月2次

!  所以都有時間休息 . . . .但有時d奇遇就另計好似尋晚同早幾晚既口爆同機機咁

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-1-15 12:14 PM 發表 查看引用來源

唔係喎
呢d野都係問你男友準確d :smile_30:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-15 12:14 PM 發表 查看引用來源

邊方面先 , 遇過都叫經歷...人人都唔同
樣樣都新 :smile_30:

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-15 12:13 PM 發表 查看引用來源

我d係雞仔野黎ja

都話引人區大把高人 , 要多d向佢地請教
大家交流交流

引用:
原帖由 海砵男 於 2010-1-15 12:17 PM 發表 查看引用來源

咁圖媽我都唔係晚晚都要搵女黎搞下既 , 有默契就分配到女友都係一星期2次左右 , sp耐d 一至兩個月2次

!  所以都有時間休息 . . . .但有時d奇遇就另計好似尋晚同早幾晚既口爆同機機咁
你咁分配時間即係留番d時間黎比d奇遇用:smile_o01::smile_o11:

引用:
原帖由 CCandy 於 2010-1-15 12:11 PM 發表 查看引用來源

會唔會滯呀
咁唔會叫你係咁食一個呀 ! 有時你得有地都未必得呢 ?

得閒換下有多d新鮮感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆