上一頁下一頁
發新話題

久遺了的艷糟遇....一年的火一晚爆發....正!!!

收藏  |  訂閱
146  29.1k

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2010-1-10 23:22 發表 查看引用來源

你似覺得佢作故仔多D喎~~:smile_13:
其實唔緊要架!!!討論區,係可以發表自己意見,最緊要傾得開心,喜歡嘅大家一齊討論,唔喜歡嘅睇完覺得唔ok,唔一齊討論都無所謂...but ice-cream-cream多謝你支持...thankyou:smile_o12:

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-10 11:43 PM 發表 查看引用來源
其實唔緊要架!!!討論區,係可以發表自己意見,最緊要傾得開心,喜歡嘅大家一齊討論,唔喜歡嘅睇完覺得唔ok,唔一齊討論都無所謂...but ice-cream-cream多謝你支持...thankyou:smile_o12:
作故仔,應該花唔少時間去作

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-1-10 11:45 PM 發表 查看引用來源

作故仔,應該花唔少時間去作
SORRY~~~:smile_13:

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-1-10 23:41 發表 查看引用來源

應該係叫做久逄甘旱逄春露瓜
可以係啦!!!其實我有一個感覺將來一定再可以走返埋一齊...哈哈!!!好奇怪!!!!我諗我會俾自己半年嘅時間等佢!!

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-10 11:48 PM 發表 查看引用來源
可以係啦!!!其實我有一個感覺將來一定再可以走返埋一齊...哈哈!!!好奇怪!!!!我諗我會俾自己半年嘅時間等佢!!
你都幾長情啊..

引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2010-1-10 23:45 發表 查看引用來源

SORRY~~~:smile_13:
啱傾就一齊傾下,四海之內皆兄弟姊妹....:smile_o12:

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-1-10 23:50 發表 查看引用來源

你都幾長情啊..
我都唔知算唔算長情,我只係知道我鍾意嘅嘢唔會突然間話唔要就可以唔要,我自從對上一次分手後一年無拍拖,直至我ex嘅其中一個朋友跟我講我ex已經plan緊結婚,我決定放低佢,我唔知道大家會唔會相信一見鍾情呢樣東西,但我覺得今次我係....我同身邊朋友都有分享呢件事,佢哋都好似大家俾我嘅feedback一樣...so我好感激大家!!!好似識咗好多年嘅朋友咁.....

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-1-10 11:59 PM 發表 查看引用來源
我都唔知算唔算長情,我只係知道我鍾意嘅嘢唔會突然間話唔要就可以唔要,我自從對上一次分手後一年無拍拖,直至我ex嘅其中一個朋友跟我講我ex已經plan緊結婚,我決定放低佢,我唔知道大家會唔會相信一見 ...
nono...只係有時想傾就傾咋

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2010-1-11 00:02 發表 查看引用來源

nono...只係有時想傾就傾咋
我都係一樣,想傾就傾

你比我覺得你是一個有情有義的人,有執着,也有理性一面。希望你再遇她的時候給我們替你高興。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆