上一頁下一頁
發新話題

END TOPIC, no more pm plz

收藏  |  訂閱
78  19.5k

引用:
原帖由 crodman 於 2010-1-15 11:29 PM 發表 查看引用來源
咁有人對SIZE有要求,就LET IT BE啦!
只能夠嘆一句:「你去錯片場了…」
好顯然樓主係一位佩服!
:smile_o13: 性鬥士~~~~~~~~~~~~
:smile_o12: 識貨!! 只係講出自己既感受+同parnter溝通多d姐~

引用:
原帖由 AKITA-KAMIKO 於 2010-1-17 02:53 AM 發表 查看引用來源

:smile_o13: 性鬥士~~~~~~~~~~~~
:smile_o12: 識貨!! 只係講出自己既感受+同parnter溝通多d姐~
有要求好正常je :smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

哈哈
食得是福呀 ~~~  性鬥士

我都想做你對手試試喔~~~~~唔知有冇呢個機會呢??

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-1-11 08:35 PM 發表

咁事實係佢地成日想d女變身麻:smile_o01:

想做就去做,只要自己唔後悔我覺得ok架,

好似柴九話齋人生有幾多個十年?

唔趁後生玩唔通等老左先去玩咩?

而家有個好對手要好好珍惜啦,

因為呢樣野唔易搵架 ...
’’有個好對手要好好珍惜。。’’

好對手真係唔易。。
我過條腸又唔氹我,
因為知道我得佢一個,
因為知道我鐘意左佢,
實搵硬佢。

又硬又岩長度先係真腸仔...有無客觀既數字參詳下?

thk..........................

引用:
原帖由 cat90 於 2010-1-17 03:04 PM 發表 查看引用來源

’’有個好對手要好好珍惜。。’’

好對手真係唔易。。
我過條腸又唔氹我,
因為知道我得佢一個,
因為知道我鐘意左佢,
實搵硬佢。
就係啦~~ 就係啦!!
當男人知你得佢一個時, 就唔理唔理
如果大家都知對方有其他選擇時, 唔會交功課就算羅
起碼真係為享受而見.

引用:
原帖由 shark7man 於 2010-1-17 03:30 PM 發表 查看引用來源
又硬又岩長度先係真腸仔...有無客觀既數字參詳下?
最低限度係企得起身+入得到啦~ 有D一帶帽就瓜左:smile_19:
要幾長? 女人身體由門口到走廊有6-8CM, 去到個大廳起碼要7-8CM以上路程
(起碼!!!唔係指夠!!! 因為身體結構人人唔同, 啦啦啦~~ 長度路程人人不同架~~ )
如果唔係最多只係係門口行行下, 可能有D女喜歡啦:smile_35:
個人黎講就唔多得,到喉唔到肺:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆