上一頁下一頁
發新話題

沈船是很貴的活動

收藏  |  訂閱
204  27.6k

我話比大家聽大6d女人係好氾賤,佢鍾意你貼埋錢比你駛都得..佢唔鐘意你..你對佢好好都無用,你無錢比佢駛佢就走人!!所以你追佢就一定要令條女沉你否則浪費時間浪費金錢..仲有唔好飽女..除非你想同佢結婚否則舖舖清好過或者快餐,有時快餐d女仲好服侍過你條女..大6d女好多都係呃錢呃感情..各位師兄要玩都要玩得精明d唔好比d女當香港人係水魚!!以上都係本人經驗之談不喜勿插!!

多謝樓主分享。。。。。。:smile_39:

引用:
原帖由 ambesten 於 30-12-2009 01:23 發表 查看引用來源
沈船是不對的, 我用自己來說例子, 全是真的.

1) 婚姻失敗後, 我曾包養過14個女人.
    (多數是舞小姐, 桑拿妹 - 在HK, DG和DS和Macau), 全都是妓女.
2) 個個妓女各有特色,
    有很多很多壞習慣 如下:
     ...
你開始時冇高人指點啫! :smile_39:

知道,收到

知道啦、支持:smile_o12:

知錯能改@3:smile_o12: @

餐餐清最好, 好食就再食過, 唔好食就食第二個.

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-12-30 12:14 PM 發表 查看引用來源
端午節戈時唔見?:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
唔好咁啦

引用:
原帖由 Hibachy 於 2009-12-30 01:29 PM 發表 查看引用來源
我認識過一個小姐 她只想我當她男朋友 (由幾次客人關係變成左佢半隻狼狗), 所以我唔算使左好多錢...

不過漸漸發覺... 佢都係有好多大話 同 不可告人既 秘密... 最後我決定放手..
狼狗點為之半隻?? 你雖然唔算使左好多錢,
但要使錢就唔係狼狗啦, 你幾時見過有狗自已出去打工買狗糧呀師兄?

引用:
原帖由 ambesten 於 2009-12-30 01:23 AM 發表 查看引用來源
沈船是不對的, 我用自己來說例子, 全是真的.

1) 婚姻失敗後, 我曾包養過14個女人.
    (多數是舞小姐, 桑拿妹 - 在HK, DG和DS和Macau), 全都是妓女.
2) 個個妓女各有特色,
    有很多很多壞習慣 如下:
     ...
推左, 師兄講出左好多人對沉船的誤解,
就係呢啲誤解, 所以先仲有人會講咩沉得開心,沉得起,
a. 點講左兩個大字 呃錢 !
真難為仲有人話咁囡囡都要搵食................:smile_39:
咁點解人地啲老婆又唔使呢??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆