上一頁下一頁
發新話題

31號星期四(逃園除夕夜)1號星期五(五月瓜元旦夜)2號星期六(軍匯光豬或麗豪)

收藏  |  訂閱
395  18.2k

引用:
原帖由 ray07 於 2009-12-19 03:24 PM 發表 查看引用來源
我在作灌水行為請:smile_38:
死佬7搞事,
舉你架

路過幫手推一推

本來諗住過黎友情一推就算,點知新例係唔得,仲分分鐘累樓主個post沉底,惟有無厘頭9甘打番一百幾拾字,真係以后點入黎打招呼呢,下下回覆一個post都3-5-7分鐘,到時又話呢個墊收視新低,又話無人氣.............睇怕我家下甘覆法,唔會叫灌水

引用:
原帖由 dk1965 於 2009-12-19 03:41 PM 發表 查看引用來源
路過幫手推一推

本來諗住過黎友情一推就算,點知新例係唔得,仲分分鐘累樓主個post沉底,惟有無厘頭9甘打番一百幾拾字,真係以后點入黎打招呼呢,下下回覆一個post都3-5-7分鐘,到時又話呢個墊收視新低,又話無人氣.............睇怕我家下甘覆法,唔會叫灌水
你咁有誠意一定唔係灌水喇:smile_15:

昨天跟水怪哥、阿屎哥、阿宝哥和阿飞哥都玩得很开心,
今天回来前去了找鱼足堂88号靓女沐足妹按脚,以前只是
试过按脚一个小时没发觉什么特别,但很够力,但今天加
了钟有很大的发现:
先不要lum衰嘢!
就是,原来她按摸技术真的很专业,
按脚、按背、踩背都是一流,住开鱼信的不妨找找88号的她,不会
比其他dup骨的地方差,但下次我去时不要跟我争着留她的牌。

引用:
原帖由 babylonianchan 於 2009-12-19 09:19 PM 發表 查看引用來源
昨天跟水怪哥、阿屎哥、阿宝哥和阿飞哥都玩得很开心,
今天回来前去了找鱼足堂88号靓女沐足妹按脚,以前只是
试过按脚一个小时&# ...
:smile_o06:......好耐無見啦......

引用:
原帖由 CP-TERRY 於 2009-12-19 10:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_o06:......好耐無見啦......
Terry,来紧个礼拜你来吗?我也会上去,就你时间,一定跟你碰面!

引用:
原帖由 babylonianchan 於 2009-12-19 10:35 PM 發表 查看引用來源

Terry,来紧个礼拜你来吗?我也会上去,就你时间,一定跟你碰面!
哈,你話X‘MAS?你會幾時上去?

引用:
原帖由 babylonianchan 於 2009-12-19 10:35 PM 發表 查看引用來源

你邊日上呀? ko都應該返到黎喇!

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2009-12-20 12:04 AM 發表 查看引用來源

你邊日上呀? ko都應該返到黎喇!
KO黎就無人黎啦,真系想坐15日呀?:smile_30:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-12-20 03:03 AM 發表 查看引用來源
KO黎就無人黎啦,真系想坐15日呀?:smile_30:
唔係掛, 係ktv唱歌都要坐15日?  :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆