上一頁下一頁
發新話題

滾開既男人會唔會真係變到唔去滾既呢?

收藏  |  訂閱
103  5.6k

引用:
原帖由 ocffung 於 2009-12-10 03:34 PM 發表 查看引用來源

咁你就吾啱啦, 点可以話係对吾住对方呢.
你應該用為愛而欺生嘅心態出去滾,
呢d係為愛而付出既一種形式.
:smile_27: 無言

:smile_19:
收工啦, 看到a 度都知佢想點啦,
港女上來夜遊區問功課, 都知道佢係接受左 佢男人night life的事實
佢唔理我地說咩, 佢都係 最後原諒去滾的事實, 不是1次, 是永無止境的 接受不到 plus 原諒

大圑完結局

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 03:38 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: 無言
咁證明你不是太愛对方, 不謜為对方付出.
都係分手啦.:smile_o07:

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 10:24 AM 發表
各位大佬想請教一下, 我男朋友都4張啦! 曾經同一位細16年既大陸女仔結過婚, 當然一年貨仔離婚收場.  我知道佢有前科去滾, 半年前我同佢開始拍拖佢承諾唔會, 但係近期比我發現佢依然去玩女人, 因為咁樣我就執晒野走離 ...
男人只係

無錢

或者

不能人道

先唔會去滾:smile_35:

咁好簡單~既然你所講滾開既人唔會為一個人以改變, 一路都會去, 只係在於之後會更加秘密行事, 呢D人要黎都無用, 我都唔想到左大肚既一日佢同我講"玩下者", 到時我真係唔知點走好囉! 今日一刀兩斷總好過夜長夢多.  多謝各位既意見.

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 04:12 PM 發表 查看引用來源
咁好簡單~既然你所講滾開既人唔會為一個人以改變, 一路都會去, 只係在於之後會更加秘密行事, 呢D人要黎都無用, 我都唔想到左大肚既一日佢同我講"玩下者", 到時我真係唔知點走好囉! 今日一刀兩斷總好過夜長夢多.  多謝 ...
恭喜恭喜, 今日你求咗自己.

(原來日行一善都咁難.)

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 10:24 AM 發表 查看引用來源
各位大佬想請教一下, 我男朋友都4張啦! 曾經同一位細16年既大陸女仔結過婚, 當然一年貨仔離婚收場.  我知道佢有前科去滾, 半年前我同佢開始拍拖佢承諾唔會, 但係近期比我發現佢依然去玩女人, 因為咁樣我就執晒野走離 ...
你見過貓唔食魚未:smile_27:

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 04:12 PM 發表
咁好簡單~既然你所講滾開既人唔會為一個人以改變, 一路都會去, 只係在於之後會更加秘密行事, 呢D人要黎都無用, 我都唔想到左大肚既一日佢同我講"玩下者", 到時我真係唔知點走好囉! 今日一刀兩斷總好過夜長夢多.  多謝 ...
善哉....善哉.....

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 10:55 AM 發表 查看引用來源
好記得5月有場曼聯波睇, 佢話約好晒同事成班上去, 我信任佢所以都比佢去, 之後佢好誠實咁比左張酒店簽帳單我睇, 仲話佢好乖只係一個人訓, 房費好似係4xx, 係東莞黎, 間酒店名"匯美", 之後我search知道呢間唔係正經酒 ...
正經唔正經正, 應該唔關間酒店事。房費只係包間房的, 如果住係呢間酒店就叫發現, 咁就真係唔算係d 乜野發現。

引用:
原帖由 kittyhk78 於 2009-12-10 10:49 AM 發表 查看引用來源
我唔知呢半年黎佢去過幾多次, 但係我只係知道一次, 呢一次令我真係好心痛, 愛一個人點解可以做出對唔住對方既行為.  佢同我都有共識結婚生小朋友, 我真係唔想再聽到佢向我解釋係"玩下咋"
男人玩開好難改的!:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆