上一頁下一頁
發新話題

第一次參加copy既天鵝湖團

收藏  |  訂閱
73  4.2k

Copy's group seems to attract the more sensible guys. It has a lot to do with the group leader's attitude.
Great report and great way to handle a problem!

haha thanks, i belive everyone will do the same haha

引用:
原帖由 raymond88 於 2009-12-7 03:11 PM 發表 查看引用來源
條女嘔完仲幫你吹
佢一入房就去嘔, 又刷左牙, 所以比細佬佢品嚐ok啦~~~~

引用:
原帖由 希歐 於 2009-12-7 08:35 PM 發表 查看引用來源
師兄您係同我一齊跟那個媽咪玩骰盅那位?:smile_44:
唔係呀~~~我係坐係左面角四眼肥仔呀~~~~~

引用:
原帖由 10096 於 2009-12-8 02:21 PM 發表 查看引用來源

有個ching係美國番離坐係我對面呢???

師兄算係仁至義盡啦:smile_30:

下午推一推

引用:
原帖由 10096 於 2009-12-8 02:21 PM 發表 查看引用來源

哦~記得您了~我還以為您上來玩0左好耐

我北上尋歡都應該有四至五年時間,之後冇咁密,近呢三年去cp同ca,不過都係一個月兩次到!

引用:
原帖由 10096 於 2009-12-9 08:40 AM 發表 查看引用來源
我北上尋歡都應該有四至五年時間,之後冇咁密,近呢三年去cp同ca,不過都係一個月兩次到!

嗯~希望日後多點機會一齊玩~!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆