上一頁下一頁
發新話題

熟沙圈既師兄入來傾傾

收藏  |  訂閱
84  13.3k

引用:
原帖由 ninesun 於 2009-11-18 09:26 AM 發表

呢個係乜野道理??

我食過大把女有車輪打, 個個都愛我?
俾你打真軍咁又愛你? 一係佢就性知識貧乏, 一係佢就想用呢招昆你.
唔收錢呢招就更加多女用, free 一, 兩次比你等你覺得佢唔係為錢, 以後慢慢收返.

...
我依家系指葡京女,唔系珠海或常平女。如果葡京女可以做到我所指个三样野,证明她钟意你。系有事实证明的。

引用:
原帖由 新金記 於 2009-11-18 02:59 PM 發表

師兄唔係嘛, 你講既野我經常做突,
如果條條女都話愛我, 我好撚唔得閒喇
經常做,系唔系同葡京女? 我系指葡京女。葡京女系唔会同人亲嘴(利嘴利),或唔带袋,或唔收钱。
葡京女特别D阁,除非她爱你。

哈哈,佢唔帶袋,我都驚啦。
見到ching個Post,我都好明白你既心境。
我都啱啱係澳門沉咗船,條女對我都唔錯,同我french kiss, etc,陪我通宵幾晚都冇收錢。
我哋分開時仲喊咗ting。
真係覺得d女仔幾純幾可愛幾可憐,但係可以點lei?大家都係打一份工姐。
做雞有咩更慘?我哋做牛做馬唔係仲慘!

出來玩都係為咗開心,
我有辦法令ching你可以解脫。
已家唔好搵佢喇,
去多幾個場玩,
識多幾個女仔,
自然都會忘記佢啦。
就算唔可以忘記佢,
到時聽多咗依d故仔,
你都免疫喇。

引用:
原帖由 oyangcp 於 2009-11-19 01:17 AM 發表 查看引用來源

我依家系指葡京女,唔系珠海或常平女。如果葡京女可以做到我所指个三样野,证明她钟意你。系有事实证明的。
多謝師兄寶貴的意見 萬分感激

引用:
原帖由 l4sg 於 2009-11-19 02:47 AM 發表 查看引用來源
哈哈,佢唔帶袋,我都驚啦。
見到ching個Post,我都好明白你既心境。
我都啱啱係澳門沉咗船,條女對我都唔錯,同我french kiss, etc,陪我通宵幾晚都冇收錢。
我哋分開時仲喊咗ti ...
多謝師兄既意見

小弟冇師兄咁瀟灑 只能認命吧

回覆 1# 的帖子

你錢多都唔好咁........
係佢地搵錢GA技巧.........

引用:
原帖由 Escapists 於 2009-11-19 16:38 發表 查看引用來源

多謝師兄既意見

真係唔死都無用 :smile_o12:

引用:
原帖由 oyangcp 於 2009-11-19 01:22 AM 發表 查看引用來源
經常做,系唔系同葡京女? 我系指葡京女。葡京女系唔会同人亲嘴(利嘴利),或唔带袋,或唔收钱。
葡京女特别D阁,除非她爱你。
點特別法? 有無做調查? 有無數據?:smile_34:

引用:
原帖由 Escapists 於 2009-11-19 04:38 PM 發表

多謝師兄既意見

既然係梗,不如玩大佢。

你叫條女嫁俾你,睇下佢點?:smile_38:

Please......清醒一下.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆