上一頁下一頁
發新話題

引人入性吹水大本營 (Round 1413)

收藏  |  訂閱
1.5k  38.9k

引用:
原帖由 siujoey 於 2009-10-31 12:52 PM 發表

冇電視呀個D囉..梳化有但係要換..總之我一返到去就要大出血啦
女仔個個月都"大出血"一次架啦

引用:
原帖由 s/partner 於 31-10-2009 12:52 發表 查看引用來源
可惜我係唔飲酒,原來好多人都有平野
我都唔飲..
佢俾左3支sample我地試:smile_o03:

可惜...唔識欣賞:smile_o08:

我知o係西九,我問玲瓏 妹係咪o係太子o者
引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-10-31 12:51 PM 發表 查看引用來源

唔係wo:smile_o14: 我個個係西九wo

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-31 12:52 PM 發表

:smile_o08: 唔番貨啦咩?
係limited edition....得萬幾件:') :')

引用:
原帖由 roby0821 於 31-10-2009 12:54 發表 查看引用來源

係limited edition....得萬幾件:') :')
算啦.
你自己又話無哂仲好既:smile_o08:

仲有5分鐘就收工喇~~~~€:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-10-31 12:53 PM 發表

女仔個個月都"大出血"一次架啦
咁睇黎我12月唔止出一次咁少..荷包都要出幾次

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-10-31 12:53 PM 發表

隻紫色麻麻啫:smile_35:
限量野黎架:') :')

引用:
原帖由 siujoey 於 31-10-2009 12:52 發表 查看引用來源

冇電視呀個D囉..梳化有但係要換..總之我一返到去就要大出血啦
唔急既都唔好買住囉.,.買左d需要既先:smile_o06:

真係要問o下玲瓏妹妹先知,人人話好飲,又果香又成,我真係唔識,只知一飲完酒就好眼瞓
引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-31 12:53 PM 發表 查看引用來源

我都唔飲..
佢俾左3支sample我地試:smile_o03:

可惜...唔識欣賞:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆