上一頁下一頁
發新話題

脫軌 - 我把第一次給了best friend...

收藏  |  訂閱
236  103.0k

thx for your sharing

引用:
原帖由 eliz_04ever 於 2009-10-28 05:53 PM 發表 查看引用來源
從來都是一個背叛的遊戲.

我每次睇葉念琛都好感慨...

我諗佢開頭都OK ga, 因為Chirstmas佢都仲對我好好. 但佢有D friend話佢擺明俾我玩wor... 總之佢越諗越接受唔到成件事, 個人變左好多.

其實... 好似係 ...
咁又係,佢 d fd 咁諗唔奇

引用:
原帖由 eliz_04ever 於 2009-10-28 05:53 PM 發表

我諗佢開頭都OK ga, 因為Chirstmas佢都仲對我好好. 但佢有D friend話佢擺明俾我玩wor... 總之佢越諗越接受唔到成件事, 個人變左好多.

或許知道事實後就變了...只是還想佔有著你的肉體..

不過當一個教訓吧

引用:
原帖由 eliz_04ever 於 2009-10-28 05:53 PM 發表

所以佢米想要d野補償自己心靈,妳都比左佢....

如果妳唔比佢可能出人意想不到都唔定....不過事情過去左啦....

:smile_o13:

睇完PART III, 原來我錯了.
:smile_o03:

引用:
原帖由 eliz_04ever 於 2009-10-28 05:38 PM 發表 查看引用來源
我知. 我都知我好白癡...

可惜番唔到轉頭.

不過多謝你...我會開開心心咁讀埋呢年書ga la...
yes.... agree 我會開開心心咁讀埋呢年書ga la...
add oil....a lot of people still care about U

樓主,人生總會有難抉擇既時間,那時妳就憑直覺去做妳認為對的事,先至不至於會後悔呀,加油呀 !!!!!!!!!!!!!!!!!

For your own good. LEAVE LA..

你真係太天真la...有o的野...過了, 錯了...就無ga la....AND....唔 可以返轉頭...:smile_39:

我其中一個朋友都有差唔多的經驗(but he is the guy)..
當年我地去外國, 讀書. then 半年後, 佢女朋友話要同第二個一斉...我個friend 好hurt......(唔多講la....仲之成個人變o左...la....)

雖然果女仔後來自己返來, 話好想同返我個friend...(by my friend: they have sex relationsip this time la)...............BUT.......

最終, 個女仔都係比我個friend....飛o左......

難得係引板有一個咁感性嘅story...

樓主...送你一首歌....背叛...

http://www.youtube.com/watch?v=U7hciWw2O3o
雨 不停落下來 花 怎麼都不開
儘管我細心灌溉 你說不愛就不愛 我一個人 欣賞悲哀

愛 只剩下無奈 我 一直不願再去猜
鋼琴上黑鍵之間 永遠都夾著空白 缺了一塊 就不精采

緊緊相依的心如何Say goodbye 你比我清楚還要我說明白
 愛太深會讓人瘋狂的勇敢 我用背叛自己 完成你的期盼

把手放開不問一句Say goodbye 當作最後一次對你的溺愛
 冷冷清清淡淡今後都不管 只要你能愉快

心 有一句感慨 我 還能夠跟誰對白
在你關上門之前 替我再回頭看看 那些片段 還在不在

條仔幾仆街  :smile_o05: :smile_o05:  但故事好好睇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆