上一頁下一頁
發新話題

生日甜蜜回憶,我同honey dy傻豬渡過甜蜜既晚上(有相)

收藏  |  訂閱
1.1k  71.9k

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-21 10:49 AM 發表 查看引用來源

6支就貓~:smile_30:
仲有打邊爐2枝大啤,我地連續2個幾鐘內隊左咁多,

我地好耐冇飲過咁多酒啦:smile_o08::smile_o01:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-10-21 10:47 AM 發表 查看引用來源

dy兄~~~~:smile_o10: :smile_o10:
幸會幸會:smile_44:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 21-10-2009 10:50 發表 查看引用來源

仲有打邊爐2枝大啤,我地連續2個幾鐘內隊左咁多,

我地好耐冇飲過咁多酒啦:smile_o08::smile_o01:
咁又係 :smile_40:

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-21 10:53 AM 發表 查看引用來源

所以我地2個走個時係超累:smile_o14:,我岩岩先返媽咪度接番圖圖豬番黎,佢而家自己玩緊:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 21-10-2009 10:54 發表 查看引用來源

所以我地2個走個時係超累:smile_o14:,我岩岩先返媽咪度接番圖圖豬番黎,佢而家自己玩緊:smile_o05:
緊係攰啦:smile_30::smile_30:都未訓過咁滯呀~~

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-21 10:53 AM 發表 查看引用來源

同埋我唔係好飲得呢, 邊有圖媽咁飲得!

引用:
原帖由 糖。 於 2009-10-21 10:55 AM 發表 查看引用來源

緊係攰啦:smile_30::smile_30:都未訓過咁滯呀~~
我好似連埋今朝係維園訓訓左4個鐘都冇,:smile_o01:

不過都唔眼訓,係個人累d姐:smile_o08:

引用:
原帖由 ycskps 於 21-10-2009 10:57 發表 查看引用來源
你唔係唔飲得,你驚你飲完交唔到貨姐

引用:
原帖由 ycskps 於 2009-10-21 10:57 AM 發表 查看引用來源
你個衰人扮野呀,好似你飲得多過我,今日天氣涼左記得帶件外套返工呀:smile_o06:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 21-10-2009 10:57 發表 查看引用來源

我好似連埋今朝係維園訓訓左4個鐘都冇,:smile_o01:

不過都唔眼訓,係個人累d姐:smile_o08:
咁你搞掂圖圖就休息陣啦:smile_o06::smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆