上一頁下一頁
發新話題

有冇人好似我咁?

收藏  |  訂閱
91  11.6k

除左性以外! 你們的關係如何?

嘗試大家搵日坐抵飲吓酒傾吓計試吓引誘佢......

引用:
原帖由 applepeach 於 2009-9-29 09:59 PM 發表 查看引用來源
我同男朋友已經幾個月無攪過野,我地唔係住埋一齊,但係問題係佢一d同我做o既需要都無,佢會自己攪掂,所以同佢拍左幾年拖佢都無主動要過,好多時講到明佢都當無件事,唉,好辛苦,佢一d都唔理我o既需要.可以點做?
等我幫下你啦,我碌野9吋長,有需要 pm 我

so sad story
maybe he want marrie first

話比佢知你去叫鴨

引用:
原帖由 applepeach 於 2009-9-29 09:59 PM 發表 查看引用來源
我同男朋友已經幾個月無攪過野,我地唔係住埋一齊,但係問題係佢一d同我做o既需要都無,佢會自己攪掂,所以同佢拍左幾年拖佢都無主動要過,好多時講到明佢都當無件事,唉,好辛苦,佢一d都唔理我o既需要.可以點做?
我幫妳 妳幫我 好嗎 , 我名有我MSN

引用:
原帖由 applepeach 於 2009-9-29 10:37 PM 發表 查看引用來源
我地一齊4年啦~好想問一句,到底咩會令到一個男人長時間無意欲同女朋友做? 希望男仔幫下手解答.
同妳做o個陣感覺唔好.....

有.但唔多呢纇人.可能妳唔夠sex或對妳已經久了

引用:
係咪拍拖初期唔係咁,而家呢幾個月先係咁,係的話好明顯係佢玩厭你身體囉

引用:
原帖由 applepeach 於 2009-9-29 10:37 PM 發表 查看引用來源
我地一齊4年啦~好想問一句,到底咩會令到一個男人長時間無意欲同女朋友做? 希望男仔幫下手解答.
樓主:smile_19: 你系咪樣又唔靚:smile_39: 身材又唔掂:smile_27: 果隻所以引唔起𠰠食慾:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆