上一頁下一頁
發新話題

21/8 晚COPY團外傳---與河北妹之奇遇 PART 6 (PART 7-8亦已推出)

收藏  |  訂閱
97  7.9k

引用:
原帖由 CP毛毛 於 2009-9-13 08:14 發表 查看引用來源
報告雖然好長, 但好在唔會悶, 其實好多時我地都會碰到有問題既囡囡, 要麻煩到mami 既, 通常我已經無mood 做, 就會叫條女走, 所以 ching 你真是 EQ 高
多謝你這重要的一句:報告雖然好長, 但好在唔會悶:smile_42:
真是一種很大的鼓勵。
我唔算EQ 高,只因我今次覺得河北妹真的只是醉酒不是故意玩野,咪比次機會佢

打得咁辛苦要撐下先:smile_38:

引用:
原帖由 hosun 於 2009-9-13 12:04 發表 查看引用來源
打得咁辛苦要撐下先:smile_38:
多謝你明白我辛苦出文,如果真係覺得好請按【推薦】鼓勵一下:smile_42:

有冇咁長牙,幾時先出曬牙...你出得小說啦!:smile_27:

支持你呀~~多謝用手分享報告呀~~

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2009-9-13 10:34 AM 發表 查看引用來源

你又不需要如此妄自菲薄:smile_39:
咁我係就係...我又真係冇乜所謂....

Brother既經歷透過文章有heart 咁詳細寫出, 就連我呢類cd-rom都忍唔住打d字要支持一下!!!! N年前我都寫過幾千字report, 可惜網站一洗版之後唔見晒, 最後結局都無打.支持師兄, Good Job !!!!

引用:
原帖由 wh_jacky 於 2009-9-13 13:06 發表 查看引用來源
有冇咁長牙,幾時先出曬牙...你出得小說啦!:smile_27:
我無小說咁長,我都講咗你當佢遊記來睇可能會有耐性D睇 仲有我在文中已提到仲有3-4章左右出完:smile_38:

引用:
原帖由 kkszeto8 於 2009-9-13 14:36 發表 查看引用來源
Brother既經歷透過文章有heart 咁詳細寫出, 就連我呢類cd-rom都忍唔住打d字要支持一下!!!! N年前我都寫過幾千字report, 可惜網站一洗版之後唔見晒, 最後結局都無打.支持師兄, Good Job !!!!
所以想要保留要靠眾版友不斷推上去及按多D【推薦】,如果能成為【精華】就好了:smile_38:

引用:
原帖由 onmanteam 於 2009-9-13 13:51 發表 查看引用來源
支持你呀~~多謝用手分享報告呀~~
應該話用心分享,不過以我手寫我心你咁講都沒錯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆