上一頁下一頁
發新話題

正骨場離奇奇聞

收藏  |  訂閱
97  15.4k

引用:
原帖由 遠航飛機仔 於 2009-9-3 23:38 發表

冇錯, 佢地覺得咁玩好開心......咁又點:smile_o01:
多謝捧場

不能之所謂!樓主做左儍仔,就唔好揚啦!:smile_30:

引用:
原帖由 亞洲壞人 於 2009-9-3 10:30 PM 發表 查看引用來源

我都分享一下, 大約7年前到我有個電車朋友, 剩識叫雞, 咁有個上邊做野既朋友介紹佢老婆同鄉俾佢, 第一次出街當正男朋友咁, 行商場又閃縮, 之後無下文, 個女仔同朋友老婆炸形話介紹個古縮佬俾佢, 雖然雙方都唔係乜上 ...
我又分享一下,好多年前我條舊菜有個同鄉初到深圳想搵港人做男朋友,同鄉還是老處的,二十歲相頭OK的,係有D鄉土氣息,介紹了幾個給她,她都不合,後來她睇中我個friend,條女話五千元家用全包,但不要玩玩下,我同個friend講玩一年半載都好,話曬是老處,個friend話自己是無腳雀仔,咁呃人隻豬唔好喎,條女後來回鄉了,如果係我一定食。

Look everybody has his own idea
especially HK guys
what do you think you would do after experiencing
the market for such a long time
so if you dont agree thats your problem
So if I think I am like this you can only change me if you
pay my trip
ha ha ha

咩香港人的朵仲好威架?米天真地去說教啦,人地俾錢買開心,關你何事?仲自閉於港人的幻想中!

引用:
原帖由 kelvin1031 於 2009-9-3 11:02 AM 發表 查看引用來源

呢下我十扑佢, 佢只係就咁吊某D on 9師兄既低狗能行為, 因為佢地真係影衰曬D香港人, 搞到D 大陸人以為所有香港師兄都係咁....真係未見過大蛇all尿....各師兄真係要亦景自強ar~~~~
l support u too

呢个世界上乜人都有,靠女使hi 跑甘远,上到去无非想排毒

It is so funny....shame on those HK guys!!!

[quote]原帖由 kamwing0316 於 2009-9-3 09:13 PM 發表 查看引用來源
d 人以前成日話上到去囡囡會主動溝你..但我玩左3~4年都唔覺有呢回事.... [/it is ture that can happen

thanks for sharing!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆