上一頁下一頁
發新話題

至腩憎按正骨唔比小費(或比小小小費)技C

收藏  |  訂閱
292  20.4k

引用:
原帖由 法國3988 於 2009-8-26 11:14 PM 發表 查看引用來源
100个客人 X $50 =$5000 好過HK ......:smile_o03:
條數又唔係咁計, 100个客唔会个个都係熟客, 可能70%都只有公價20-30

或者樓主全家都係做技師.....x2

多謝ching分享

引用:
原帖由 ctraymond 於 2009-8-26 11:16 PM 發表 查看引用來源
我按開個間,中,泰式做過150個鐘是$10過200是$12
因個場我都按玌三四年
你間場个老細真好人, 頒个好老闆獎比佢

老麥人工都好低架,樓主你買飽個陣記得比tips呀

回覆 15# 的帖子

深圳的生活指數都高咗好多,咪以為好似十年,八年前俾10元8塊至得,人地咁辛苦都要食飯,體諒吓人

就係港人,自以為高人一等,糊亂比小費,充富佬,
今天內地富豪多的是,不給小費,並不一定是窮的,
還是留待自豪的富佬比吧!可笑的是,骨女內心說那些笨旦:smile_30:

引用:
原帖由 fat-tiger 於 2009-8-26 11:35 PM 發表 查看引用來源

你間場个老細真好人, 頒个好老闆獎比佢
你都好好淫,深圳骨場都要頒個on九傻仔獎比你:smile_30: :smile_30: on dog dog甘

引用:
原帖由 input 於 2009-8-27 12:15 AM 發表 查看引用來源
就係港人,自以為高人一等,糊亂比小費,充富佬,
今天內地富豪多的是,不給小費,並不一定是窮的,
還是留待自豪的富佬比吧!可笑的是,骨女內心說那些笨旦:smile_30:
哈哈,認同,我都識骨女,唔係剩係樓主識架,佢地講只要黑面,個的港燦就自然俾好多tips,其實佢地心中都是講呢班人係好能On 9,唔係心中多謝你。仲有而家好多骨女都當老馮咁,連多謝都唔會講一聲,咁做乜要俾tips。:smile_o04::smile_o04:

:smile_34: :smile_34: tips no more delay

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆