上一頁下一頁
發新話題

(^.^)"

收藏  |  訂閱
891  36.5k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-8-25 01:46 AM 發表 查看引用來源
Joe 哥又多一個飯盒喇:smile_o01:
佢叫我幫佢訂房,我還未幫呀! 如果施主你有興趣,我介紹給你當飯盒如何?:smile_35:

引用:
原帖由 devil_666 於 2009-8-25 01:51 AM 發表 查看引用來源
原來cpmiraton = JOE哥 失敬失敬
我諗你知我係邊個啦 !:smile_34:
一早知啦!你不是一早知嗎?:smile_o10:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-8-25 01:47 AM 發表 查看引用來源

我以為你要同雄哥玩 4 P 添 ,駛唔駛咁早去SN呀? 話時話,有無吃到好野?咩NO. ?快講!:smile_o03:
我哋去咗陳彗林到:smile_44: ....不過好野俾雄哥佢地食咗...我d心水號碼係其他場...919同你去開大餐:smile_30:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-8-25 01:41 AM 發表 查看引用來源

9月什麼日子呀?去那一間呢?:smile_o05:
梗喺你呢個場啦,日子遲Dpm你

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-8-25 01:53 AM 發表 查看引用來源
梗喺你呢個場啦,日子遲Dpm你
好的好的!就算我不能到,有什麼幫得上忙,可隨時CALL我啊!:smile_o15:

引用:
原帖由 sn達人 於 2009-8-25 01:52 AM 發表 查看引用來源

我哋去咗陳彗林到:smile_44: ....不過好野俾雄哥佢地食咗...我d心水號碼係其他場...919同你去開大餐:smile_30:
達人即是達人,十分禮讓啊!:smile_o11:

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-8-25 01:51 AM 發表 查看引用來源

佢叫我幫佢訂房,我還未幫呀! 如果施主你有興趣,我介紹給你當飯盒如何?:smile_35:
靚唔靚先,是不是我杯茶?

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2009-8-25 01:58 AM 發表 查看引用來源

達人即是達人,十分禮讓啊!:smile_o11:
失敬...失敬 我要將香港好客之道發揚光大:smile_o12:

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-8-25 01:58 AM 發表 查看引用來源
靚唔靚先,是不是我杯茶?
你近排有沒有轉口味?是不是我們兩個人去玩時,你喜歡的那種口味?:smile_o01:

各位大大,睡了,晚安!:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆