上一頁下一頁
發新話題

超抵cp新海下酒店客房...試業期間只係130, 重有50代用卷用返係k場~

收藏  |  訂閱
88  8.5k

引用:
原帖由 不机 於 2009-8-18 12:02 PM 發表 查看引用來源
曄 up得就up 电視劇都當真 你好近呀  
警察真係可以拎酒店住客資料架,只要佢地有封佢地環頭既警司出既信話要攞邊幾日既住客資料,而黎d資料可能為佢地查緊既case提供線索,佢地係絕對有權咁做,唔只住客資料,連cctv既record都可以攞

引用:
原帖由 不机 於 2009-8-18 12:02 PM 發表 查看引用來源
曄 up得就up 电視劇都當真 你好近呀  
人地話系咪系囉

諗......新開都係想帶旺人流啫!!

你check淸楚先好講,人地8月11日正式開張後,已經調整為$258,電話預訂就$228,舊酒店就$136,不過你都錯吳晒,試業期間係收$136.

抵喎:smile_o12:

引用:
原帖由 p71992005 於 2009-8-18 01:13 PM 發表 查看引用來源
你check淸楚先好講,人地8月11日正式開張後,已經調整為$258,電話預訂就$228,舊酒店就$136,不過你都錯吳晒,試業期間係收$136.
吓!2XX咁唔洗去啦,周圍都有啦:smile_27:

點解善意既優惠介紹都會有罵戰既?
就算錯左咪糾正番囉, 洗乜嘈呢
Discuss 真係乜人都有

引用:
原帖由 p71992005 於 2009-8-18 01:13 PM 發表 查看引用來源
你住咪$228 囉
我上星期15/08 住先 138

very competitive thank you see hing for the information

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-8-18 10:17 AM 發表 查看引用來源

點為之隨便? 宜家有人話張單有問題, 要拎返有幾難?

唔好講就天下無敵, 做就有心無力, 你講到甘隨便不如你又拎張出黎比我睇下係唔係甘隨便?:smile_45:

我就一定冇本事拎張單出黎啦。

你可以甘容易拎張單出黎 , 甘要拎富豪住客既入住登記資料 , 對你來講應該都係冇乜難度架啦 !

苦主唔出聲 , 可能已經有痛腳俾人渣住 , 好以當晚入住富豪酒店既個人資料 , K 場出入既細路電視片段 ....

以上發言全屬本人言論及推測 !

:smile_o11: :smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆