上一頁下一頁
發新話題

今晨 1:00AM OLDPLACE 便衣公安差房 !

收藏  |  訂閱
98  19.5k

打8號風去...就安全!!!!:smile_o01: ...不過要等...:smile_o05:

引用:
原帖由 oldching 於 2009-8-9 11:27 AM 發表 查看引用來源
有公安查但沒捉人,請查清楚不要赫人,老地方還在營業。
有無捉人我吾知! 不是嚇人! 如果傾掂數﹐點解吾差N記﹐Z記!

有師兄話最近查左2次(11:00am), 我只係出過NOTICE !

我真係吾知你用意 !!!!!

我自己仲有成千蚊套票未用! 我吾啖心呀 !

引用:
原帖由 oldching 於 2009-8-9 11:27 AM 發表 查看引用來源
有公安查但沒捉人,請查清楚不要赫人,老地方還在營業。
------------------
新手
帖子 1
績分 1
註冊時間 09-08-2009
------------------

老細 !!!! 你自己上黎想吹返旺巨呀 ??????????????  
你不如傾掂D KO﹐吾好成日掃你個場﹐甘生意自然旺喇!!!!! 係度晒時間 POST文 !!!

ching等幾耐至走得?捉咗幾多人?有冇驗尿?

回覆 1# 的帖子

咁大鑊

多謝師兄報料,SN高危,要玩就預左有風險,衰左只可怪自己

引用:
原帖由 sanbeiyan 於 2009-8-8 12:41 PM 發表 查看引用來源
好彩岩岩搞掂!!!!!!!!!!!!!

喲5-6個便衣掛牌﹐搞緊個D全部叫埋一邊(9成香港人)﹐吾知會點!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

係咪老細得罪左高層 ? :smile_42:
最緊要冇事:smile_40:

thanks for sharing...

多謝報告:smile_39:

好險. 我老友本來想去, 後尾比我猜贏左去左按正骨. 險呀. :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆