上一頁下一頁
發新話題

090724 ~ 藍毛團搵著『 口爆 』囡囡即場吹爆有相報告

收藏  |  訂閱
90  13.4k

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-8-2 04:39 PM 發表 查看引用來源
咁唔知你去投訴時又抱住D乜野心態呢?
你真係識咁諗,
就唔使係度講埋D單打說話喇!:smile_03::smile_03:

唔夠人講咪唯有去投訴囉

人地夠講到好似睇到好化,唔在意人地講乜

轉頭咪又係投訴版見到某魯絲囉

其實我就未睇過伊索寓言,

不過我就好想知有無教人衰左,開左新a/c又一條好漢既類似寓言囉

曾幾何時某魯絲夠講佢無分身,而且人地之前叫乜乜遊俠都唔覺意咁話比人聽自己係XXX KK

但新開果d又唔見有提,唔通真係果名臭晒唔敢用

都係聽日去借番本睇下先

Thx a lot for ur rpt!

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-8-2 06:55 PM 發表 查看引用來源
好似釘左喎!

人地分身邊止咁少

見都見過唔少喇

想當年人地唔認有分身時都有咩咩騎士喇

之後咪咩xx遊俠咩咩少年

但又唔知點解成日比人踢爆係魯絲喎

引用:
原帖由 俊二千 於 2009-8-2 07:01 PM 發表 查看引用來源

人地分身邊止咁少

見都見過唔少喇

想當年人地唔認有分身時都有咩咩騎士喇

之後咪咩xx遊俠咩咩少年

但又唔知點解成日比人踢爆係魯絲喎
我又路過..收工喇...........

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-8-2 04:39 PM 發表 查看引用來源
咁唔知你去投訴時又抱住D乜野心態呢?
你真係識咁諗,
就唔使係度講埋D單打說話喇!:smile_03::smile_03:
見你鐘意玩 , 咪同你玩幾板 !

:smile_o10: :smile_o10:

:smile_47: 大家係度吹下水, 唔使咁認真既....:smile_47:

引用:
原帖由 simonhing99 於 2009-8-2 07:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: 大家係度吹下水, 唔使咁認真既....:smile_47:
冇計 , 有某類人已經中晒毒 !

:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 simonhing99 於 2009-8-2 07:43 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

如果唔係d人點解要轉a/c,
當然果名臭晒就梗係無計

咁唔計較咁睇得開,d人就唔會係咪都去投訴喇

咁究竟認真係邊果呢

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-8-2 08:39 PM 發表 查看引用來源

冇計 , 有某類人已經中晒毒 !

:smile_o11: :smile_o11:
係呀!
偷相戈D人丫嘛!

引用:
原帖由 仙女座‧瞬 於 2009-8-2 10:13 PM 發表 查看引用來源
係呀!
偷相戈D人丫嘛!
批相重要後期加工 , 配合九吹跟風文章集合成一份全新報告 !

:smile_o10: :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆