上一頁下一頁
發新話題

竟然主動引個小朋友, 似乎我真係老啦!

收藏  |  訂閱
309  50.3k

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 03:02 PM 發表 查看引用來源

真係唔敢啦! 我知自己身型係可以一時三刻比到男人視覺上的快感 (5"3', 34C, 26, 34), 不過, 一摸上手邊夠D後生女好彈性, 而且我都要一段時間下身先有反應, 後生仔邊有耐性等。
唔同年幾有唔同味道.... 一定會有人鐘意...

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 12:09 PM 發表 查看引用來源
似乎我真係老啦!
其實,年齡係其次,最重要既,係自己個心境,心境經常保持開朗,人都會覺得年青d。

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 02:52 PM 發表 查看引用來源

你過去係點呢?
當時剛出來社會沒多久  長幼配, 好幾年了..
詳細不說了, 都成過去, 有機會先講啦..
總之, 適當時抽身, 對個 boy 係件好事, 對你來說也是一個回憶..
但如果未開始 你就要 想清楚一點, 因為 個 boy 未見過世面,
把今次當成 他 的 人生中一個回憶吧.

好想知道仲有無下文! 平時有需要點解決?
大家交流一下

成熟的女人真的是十分之吸引:smile_47:

引用:
原帖由 maggie_38 於 2009-7-27 03:02 PM 發表 查看引用來源

真係唔敢啦! 我知自己身型係可以一時三刻比到男人視覺上的快感 (5"3', 34C, 26, 34), 不過, 一摸上手邊夠D後生女好彈性, 而且我都要一段時間下身先有反應, 後生仔邊有耐性等。
淨系呢個FIGURE都好過好多後生女 ﹐成熟少少(請留意﹐系少少)女性女人味後生女無架  ﹐

PS。 我第一個系性版留言就系比左你啦﹐:smile_35:

引用:

咪當識多D朋友囉,冇懷架
吾一定要有性架係咪

引用:
原帖由 davyman 於 2009-7-27 03:21 PM 發表 查看引用來源
好想知道仲有無下文! 平時有需要點解決?
大家交流一下
可以點解決? 又係手或者用轉捧。又唔想咁老仲去bar 搵男人。

引用:

慢慢奶下先囉~~~

樓主好得呀
20歲仔都比你吸引到...
真係好有女人味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆