上一頁下一頁
發新話題

攪攪震~~~~~~~~(點解咁長嘅~~~~~個post)

收藏  |  訂閱
253  17.6k

思思:smile_40: 好掛住你丫!!甘遲都唔出post\3/
你同b姐出post既次數都減少左/﹏再甘落去引版姊妹花既地位真係不保:smile_44:

你同男友次次都甘激.好羨慕

引用:
原帖由 wingpigbb 於 2009-7-25 08:13 PM 發表 查看引用來源
思思:smile_40: 好掛住你丫!!甘遲都唔出post\3/
你同b姐出post既次數都減少左/﹏再甘落去引版姊妹花既地位真係不保:smile_44:

妳ヌ出吓post囉:smile_o05:

引用:
原帖由 vincent.w 於 2009-7-25 08:17 PM 發表 查看引用來源
妳ヌ出吓post囉:smile_o05:
:smile_o04:
次次打親都好似好悶甘..驚悶親你地,唔出仲好過出

引用:
原帖由 wingpigbb 於 2009-7-25 08:13 PM 發表 查看引用來源

米出左post囉~~~~~~睇返我對上一個都係十日前啫,出得密就唔'京貴'咖痳~~~~~~
其實出面大把正post啦~~~~~~~你睇呢排幾熱鬧~~又多新朋友出新post~~~~

我同衰人都唔係好激啫,不過大家有咩都會講,大家溝通痳,佢知我想點,我又知佢想點~~~自然會夾好多啦,再者,我地時不時都會唸d野攪下對方~~~~攪下新意思痳~~~~~
不過點都好,好多謝你一直嘅支持同欣賞~~~~~~~~多謝~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-25 07:54 PM 發表 查看引用來源

洗你教~~~~~~~~~~~~~~dayday又冇句好野~~~~~~
係呀
費事比人....以為我溝你

死佬.....
做 CD-ROM....

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-25 08:41 PM 發表 查看引用來源

係呀
費事比人....以為我溝你

死佬.....
做 CD-ROM....
乜你唸咁多野呀~~我有衰人哪~~係現實生活我都冇俾機會人~~何況呢度網絡世界~~大家空氣中一個朋友啫~~唔洗唸咁多下話~~

你話你自己係死佬做cd-rom呀~~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-25 11:57 發表 查看引用來源
夜晚同衰人係出面食完飯,揸車返緊屋企果陣唔知點樣講講吓野佢突然話我件衫走光,睇到個brabra,我望下‘都冇’,佢話‘我係兩粒鈕中間望入去就睇晒’,我鬧佢‘你估人人都好似你咁衰咩,咸濕精’,佢跟住仲話‘ ...
WA~~~非常詳盡報告!
直得一撐!

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-25 08:45 PM 發表 查看引用來源

乜你唸咁多野呀~~我有衰人哪~~係現實生活我都冇俾機會人~~何況呢度網絡世界~~大家空氣中一個朋友啫~~唔洗唸咁多下話~~

你話你自己係死佬做cd-rom呀~~~~~~~
MI XX......昅緊呢...hehehe

我一向無唸咁多野呀
但呢度.....全世界.....遠至 USA, Canada, London 都睇到......

講者無心, 見者有意

吹下姐...
有乜得罪..唔好意思啦....
:smile_o05:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-25 08:55 PM 發表 查看引用來源

MI XX......昅緊呢...hehehe

我一向無唸咁多野呀
但呢度.....全世界.....遠至 USA, Canada, London 都睇到......

講者無心, 見者有意

吹下姐...
有乜得罪..唔好意思啦....
:smile_o05:
米傻啦~~~~~大家跟本都唔相唔識,只係透過呢度傾下計啫,唔洗咁認真,如果佢介意就一早開左聲啦~~~~
洗咩話'唔好意思'吖~~~~~~~佢睇波啦~~~~~~~9點開波喎~~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-25 08:59 PM 發表 查看引用來源

米傻啦~~~~~大家跟本都唔相唔識,只係透過呢度傾下計啫,唔洗咁認真,如果佢介意就一早開左聲啦~~~~
洗咩話'唔好意思'吖~~~~~~~佢睇波啦~~~~~~~9點開波喎~~~~~~~
:smile_o09:
我一向亂吹咋 ~~

所以 9 唔搭 8 ~~~

:smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆