上一頁下一頁
發新話題

誠徵三十三以下真心女朋友

收藏  |  訂閱
159  3.2k

引用:
原帖由 Ami 於 2009-7-26 11:06 PM 發表 查看引用來源

哈哈...我都無話你會呃我 :smile_o05:
我諗依度0的朋友仔都唔會呃人的
我大你好多..以個姐姐嘅身份同你講...你要小心..

呢到咩人都有....搵唔搵到男朋友事少, 最緊要唔好俾人呃..知道嗎!!

引用:
原帖由 小柴 於 2009-7-26 11:12 PM 發表 查看引用來源

我大你好多..以個姐姐嘅身份同你講...你要小心..

呢到咩人都有....搵唔搵到男朋友事少, 最緊要唔好俾人呃..知道嗎!!
知道!! 多謝姐姐的提點
不過姐姐你可以放心, 我一定會帶眼識人的
因為...要呃的一早都俾人呃左了...

引用:
原帖由 Ami 於 2009-7-26 11:14 PM 發表 查看引用來源

知道!! 多謝姐姐的提點
不過姐姐你可以放心, 我一定會帶眼識人的
因為...要呃的一早都俾人呃左了...
未必架...D阿婆都成日俾人呃啦...都叫你睇多D警訊:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小柴 於 2009-7-26 11:20 PM 發表 查看引用來源

未必架...D阿婆都成日俾人呃啦...都叫你睇多D警訊:smile_30: :smile_30:
哈哈...我0的朋友都話我好似警訊入面0的阿婆咁
咁易俾人呃 -_-"

引用:
原帖由 Ami 於 2009-7-26 11:32 PM 發表 查看引用來源

哈哈...我0的朋友都話我好似警訊入面0的阿婆咁
咁易俾人呃 -_-"
咁你一定靚過D阿婆:smile_47:

引用:
原帖由 小柴 於 2009-7-26 11:34 PM 發表 查看引用來源

咁你一定靚過D阿婆:smile_47:
:smile_o04:
唔會啦~
最多係後生過0的阿婆0者
可能0的阿婆仲靚過我ga~ = =+

引用:
原帖由 Ami 於 2009-7-26 11:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:
唔會啦~
最多係後生過0的阿婆0者
可能0的阿婆仲靚過我ga~ = =+
情人眼裡出西施:smile_o11:

引用:
原帖由 小柴 於 2009-7-26 11:38 PM 發表 查看引用來源

情人眼裡出西施:smile_o11:
姐姐咁講, 難道.....我係你眼中係西施? :smile_o05:

引用:
原帖由 Ami 於 2009-7-26 11:40 PM 發表 查看引用來源

姐姐咁講, 難道.....我係你眼中係西施? :smile_o05:
我百份百鐘意男人架...:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 小柴 於 2009-7-26 11:42 PM 發表 查看引用來源

我百份百鐘意男人架...:smile_o11: :smile_o11:
嗯嗯...知道知道 :smile_o06:
姐姐~ 我去訓啦~
你都早點休息啦~
晚安^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆