上一頁下一頁
發新話題

一直想問好耐.點解你地d男人可以咁唔怕dirty架呢...

收藏  |  訂閱
98  14.9k

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-17 04:42 PM 發表 查看引用來源

的確好多男人認為這樣可以取悅女性:smile_o01:
:smile_15:難得c兄你都有咁既睇法~

引用:
原帖由 miss_sell 於 2009-7-17 02:05 PM 發表 查看引用來源

T-BAT???? t 型 蝙蝠???:smile_41:   
做乜捉人字失遮~:smile_40:

引用:
原帖由 lovelysasa1313 於 2009-7-17 11:01 AM 發表 查看引用來源
數數手指..我諗前晚都己係自己咁大個女黎第八定第九次 ons拿......都係索左野和飲醉架情況下...但點都有小小清醒架...!!!我仲記得佢開個間係尖咀架仕丹福酒店添..因為係天文台道條斜路行死我咁濟...!!!!
佢一入房己 ...
我就唔會咁做,同你洗完白白先奶啦

引用:
原帖由 stevemkl 於 2009-7-17 11:17 AM 發表 查看引用來源
你本身就咁污糟,
佢都係咁污糟周圍幫女乃,
大家都咁污糟有乜所謂丫!
hahahaha...可能同你打車輪之前都幫第2條女o岩o岩乃完添!
我都有同感..:smile_o08:

你下面特別靚同香:smile_o06:

不過我當時睇到佢奶個個樣..好似食緊甜品咁.........形容得非常啜核

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2009-7-18 06:03 PM 發表 查看引用來源
不過我當時睇到佢奶個個樣..好似食緊甜品咁.........形容得非常啜核
係唔係好努力好投入咁既樣:smile_41: :smile_41:
不過有分泌物時我覺得陣味會好濃,所以都麻麻:smile_39:

因為男人是用下面個腦

咁個陣搞緊咁high呢d濕星野邊個會理姐
你enjoy咪得囉~

引用:
原帖由 lovelysasa1313 於 2009-7-17 11:01 AM 發表 查看引用來源
數數手指..我諗前晚都己係自己咁大個女黎第八定第九次 ons拿......都係索左野和飲醉架情況下...但點都有小小清醒架...!!!我仲記得佢開個間係尖咀架仕丹福酒店添..因為係天文台道條斜路行死我咁濟...!!!!
佢一入房己 ...
一入房....就係咁車...之後鞋都未除就撕開底褲奶....
奶完又車,車完又奶..奶陣又再車....
妳一定好正啦:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆