上一頁下一頁
發新話題

離婚

收藏  |  訂閱
275  30.0k

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-15 10:44 AM 發表 查看引用來源
very sweet但真係比你個題目嚇親
又嚇親人,真人sorry,sorry~~~~~~~~~~~

但點都要講句多謝~~~~~~~~~~

妳好似攞獎講多謝咁喎:smile_o11:

引用:
原帖由 bemp5 於 2009-7-15 11:10 AM 發表 查看引用來源
very sweet :smile_30: :smile_30: :smile_30:
thank you~~多謝支持~~~

support your new post

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 11:17 AM 發表 查看引用來源

其實,婚外情,one night stand, sp.....點鍾意玩都好,聽到離婚兩個字,個心都好唔舒服

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 11:17 AM 發表 查看引用來源
叻女喎...用離婚做題目...夠晒引人注目啦  ...

不過我一睇題目已經知道咩樹...

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-15 11:35 AM 發表 查看引用來源

叻女喎...用離婚做題目...夠晒引人注目啦  ...

不過我一睇題目已經知道咩樹...
你知咩樹呀又~~~~~~~~~~~

thanks for sharing

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-15 11:32 AM 發表 查看引用來源

其實,婚外情,one night stand, sp.....點鍾意玩都好,聽到離婚兩個字,個心都好唔舒服
係呀,佢就係聽到個FRIEND咁決定,好唔開心咁,唸下唸下就唸埋d冇謂野~~~~

見到個題目以為咁sweet sweet的一對發生咩事:smile_o02: :smile_o02: ,嚇死,好在都係溫馨甜蜜post:smile_o09: :smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆