上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  25.8k

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-18 04:31 PM 發表 查看引用來源

天字都未聽過,証明你好打有限,全中, 港,澳,美,意,日都有天字既人:smile_o12:
邊有意同日0者..你又誇張左喇

難得一個星期6日在香港過....真係悶撚死人咩...............................:')

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-19 09:26 AM 發表 查看引用來源
難得一個星期6日在香港過....真係悶撚死人咩...............................:')
呢排都唔敢去常平浦

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-18 10:09 PM 發表 查看引用來源

可只,火星都有分公司,就黎係宇宙企業公司:smile_o05:
宇宙銀河系企業公司!!:smile_o12:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-19 12:41 AM 發表 查看引用來源

0係果度如果唔記房號又大大地實死硬......邊度識番房丫....

係遠....但冇計...主場唔玩得..都冇其他選擇....
我上次係出面行足半個幾鐘先行返入房!!!:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-19 12:42 AM 發表 查看引用來源

好唔好玩依樣野好抽象個喎....
抽象係落 D 既必經之路!!!:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-19 12:46 AM 發表 查看引用來源

你睇得AV太多喇:smile_46:
有無好介紹呀???:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 麻醉 於 2009-7-19 09:50 AM 發表 查看引用來源

呢排都唔敢去常平浦
常平點都好過深圳既....

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-19 12:47 PM 發表 查看引用來源

我上次係出面行足半個幾鐘先行返入房!!!:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
以前試過0係深圳玩, 0係大廳一個人醉左...好在遇到個呀叔...佢扶我返黎...但我又唔記得房號....

跟住搵左成半個鍾先返到房...幾好彩....

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-19 12:50 PM 發表 查看引用來源

有無好介紹呀???:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
依d野搵呀宏啦:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆