上一頁下一頁
發新話題

招朋友

收藏  |  訂閱
205  4.0k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-7-12 10:14 AM 發表 查看引用來源

又關事既...:smile_o08: 我之前做左2年速遞嫁...:smile_o02:
我都做咁跟車!!!

引用:
原帖由 道地烏龍茶 於 2009-7-12 10:12 AM 發表 查看引用來源

要有愛心嫁喎!!你唔會好易燥嗎,,會好敏!!!
我份人根本係愛心爆棚...:smile_o05: :smile_30:

現在物流無野做:smile_45:
引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-7-12 10:14 AM 發表 查看引用來源

又關事既...:smile_o08: 我之前做左2年速遞嫁...:smile_o02:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-7-12 10:15 AM 發表 查看引用來源

我唔講...
http://www.brother.com.hk/tc/home.html
俾埋個網址...你自己去睇啦...
係喎好齊全

妳唔駛理佢:smile_22:
引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-7-12 10:15 AM 發表 查看引用來源

我唔講...
http://www.brother.com.hk/tc/home.html
俾埋個網址...你自己去睇啦...

引用:
原帖由 080709 於 2009-7-12 10:16 AM 發表 查看引用來源
現在物流無野做:smile_45:  
算啦...經濟差...份份工都跟住差...:smile_13: 無計...

引用:

我份人根本係愛心爆棚...:smile_o05: :smile_30:
真的嗎!!!:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

咁又睇唔出
引用:

引用:
原帖由 080709 於 2009-7-12 10:17 AM 發表 查看引用來源
妳唔駛理佢:smile_22:  
阿9原來你係咁對我...:smile_o03:

引用:
原帖由 080709 於 2009-7-12 10:17 AM 發表 查看引用來源
咁又睇唔出  
你緊係睇唔出啦...因為你都未見過我...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆