上一頁下一頁
發新話題

終於去左啦啦啦啦啦....(加相@ Part 2)

收藏  |  訂閱
800  105.3k

我都想同我隻豬去依度玩返晚:smile_o05:
依間房幾錢?

引用:
原帖由 vsvm 於 2009-7-11 01:43 PM 發表 查看引用來源

去過..其實佢果度幾近旺角火車站㗎...
即係邊度:smile_41:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-7-10 11:49 PM 發表 查看引用來源
終於去左啦啦啦啦啦~去左邊...?!就係.....:smile_o10:

唔知大家記唔記得我之前出過post話第一次去維記呢?!

之後講講下就得知有一間好靚...好正ga wor....

所以我係終於去左"異X風"啦...............:smile ...
張相咁誘人..點會不喜丫....撐你呀

雅息士道近三角公園
260幾細房3hours
280幾大房3hours
500幾 over night 12点前交

引用:
原帖由 M_G 於 2009-7-10 11:49 PM 發表 查看引用來源
終於去左啦啦啦啦啦~去左邊...?!就係.....:smile_o10:

唔知大家記唔記得我之前出過post話第一次去維記呢?!

之後講講下就得知有一間好靚...好正ga wor....

所以我係終於去左"異X風"啦...............:smile ...
精彩....:smile_47: :smile_47: :smile_47:

如果過夜早d.........好快爆
隔離街有間曼x天
差不多feel.......
九塘最新的2間
仲有唔係間間房有大按摩池
要預先講明

引用:
原帖由 gsdhugo 於 2009-7-11 02:10 PM 發表 查看引用來源
雅息士道近三角公園
260幾細房3hours
280幾大房3hours
500幾 over night 12点前交
唔該晒呀:smile_40:

幾正

即係邊度呀…個公園係唔係近亞眥老街?頭呀?我真係想知呀…

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-11 12:31 AM 發表 查看引用來源

"濕到除un un個時....D水好似一條絲咁連住條un un..(唔知你地明唔明我講咩呢:smile_35: )"

~~ 流鼻涕呀 ~~

好正喎

唔知仲以為你賣廣告添

又泡泡浴, 又 4, 5 次, 真是好好味的食評呀 ...
梗係唔係賣廣告啦.....:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆