上一頁下一頁
發新話題

鑫華報告~(絕對唔係賣廣告)

收藏  |  訂閱
70  7.2k

Thx for sharing...

thanks you sharing

thank you 個陣我feel到佢真係有高潮 .........report
hahhahahahhaa

[quote]原帖由 Francisma 於 2009-7-1 03:01 AM 發表 查看引用來源

第一、你點肯定而家呢條友就係你所謂認識以前既藍天使  睇佢講返以前d野米知囉.
第二、佢就算係以前既甚麼版主,做過版主係唔係而家唔可以做槍手
呢樣吾敢講啦..不過..我只係遘我信佢吾會賣廣告嗟..冇叫你吾信丫嘛..係嘛..
第三、會唔會閣下就係藍天使既分身  你問下車版佢地囉..我係吾係藍天使分身囉..
第四、入嚟討論區係唔係要論資排輩,我比你後註冊就唔可以玩篤爆,再講我祗質疑藍天使所
講內容與自己註冊時間既唔配合  呢d野好難講既..睇你好吾好彩撞到好既嗟..或者真係得一個得既..又咁岩比藍天使撞到喎..你撞吾到喎..咁就難講啦..係嘛..再講丫..我話你地入黎時間短..吾識佢嗟..冇話要論資排輩丫..叫雞吾駛分先後既..
第五、呢間嘢我去過三次,c9扒場,次次都失望而回,最近一次係兩個月前,同藍天使講既情形完全相反,你都未去過你你點同佢撐:smile_34: :smile_34: 佢隔離間正中帶邪既場我就鍾意好多 個個都有喜好不同架嘛..係嘛..我只係講佢冇賣廣告嗟..冇話間野一定好丫嘛..我都好少回帖架啦..見到以前識既..米屎忽痕講兩句既嗟..吾係想同你罵戰架..老友..

回覆 53# 的帖子

哈哈!什麼叫做"見到你比D新仔掘..忍吾住又出句聲"啊?
呢度個個有分身
人人都知道只要响度刊登廣告
就"超合金會員"都有得比佢做
你都只係VIP咪當自己係老手至得架
睇嚟你都係唔明我講啲咩嘢嫁啦"新仔":smile_30:
知唔知咩嘢叫做"米飯班主"啊???

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2009-7-4 07:19 PM 發表 查看引用來源
哈哈!什麼叫做"見到你比D新仔掘..忍吾住又出句聲"啊?
呢度個個有分身
人人都知道只要响度刊登廣告
就"超合金會員"都有得比佢做
你都只係VIP咪當自己係老手至得架
睇嚟你都係唔明我講啲咩 ...
吾好意思喎..我冇分身呀..响度刊登廣告就"超合金會員"都有得比佢做..我冇出帖賣廣告喎..吾怪得仲係vip啦...真係吾明喎..你個名我就名..仲係名副其實添...我都冇講自己係老手喎....老友..我個真名真係叫新仔喎..呢樣你又冇講錯喎...:smile_30:

哈哈!
咁"新仔哥"
近排有咩嘢好介紹啊?
深圳場
我冇玩好耐囉!
:smile_30:

多謝前版主精彩報告:smile_38:

眼都花撚埋, 報乜尻告   

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2009-7-5 12:30 PM 發表 查看引用來源
哈哈!
咁"新仔哥"
近排有咩嘢好介紹啊?
深圳場
我冇玩好耐囉!
:smile_30:
係咩..我又係喎...我末想做..超白金會員..呀..留返比果d想做既介紹啦..:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆