上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 11]

收藏  |  訂閱
1.6k  37.3k

回覆 60# 的帖子

小天使
有否參加過他們約出來的聚會?見過的人?

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 28/6/2009 10:43 PM 發表 查看引用來源

selena - dreaming of you
http://www.youtube.com/watch?v=R3WnLPcoGLY&feature=related

:smile_15: .......................:smile_43: :smile_43:

小天使看著夜星閃閃,聽著這扣人心弦的歌曲~
猶如星塵裡的孤星細訴心曲~:smile_o06:  多謝你的分享啊

SWEET DREAMS
http://www.youtube.com/watch?v=vT__L-JA22Y

小天使...今日唔知點解, 總係悶悶咁:smile_13: :smile_13:
都唔知做乜:smile_42:

引用:
原帖由 lovevk 於 29/6/2009 12:09 AM 發表 查看引用來源
小天使...今日唔知點解, 總係悶悶咁:smile_13: :smile_13:
都唔知做乜:smile_42:
食粒話梅可能會好d......

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-29 12:22 AM 發表 查看引用來源

食粒話梅可能會好d......
你諗左去邊呀
唔係呀.....:smile_30:

未訓? 你返咩工架?(應該冇問過你)

天使妹妹:smile_15:

睡了我,
小天使,很开心今晚和你傾解,
thanks and bye!!

have a sweet dreams!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-6-29 12:28 AM 發表 查看引用來源
天使妹妹:smile_15:
其實頭先見到你地.....好想知你地發生左咩事:smile_13:
不過我知又唔關我事o既, 只係好奇點解你地會搞成咁,
之前仲好地地......:smile_13:
希望你地都無事啦.....

引用:
原帖由 lovevk 於 29/6/2009 12:26 AM 發表 查看引用來源
你諗左去邊呀
唔係呀.....:smile_30:
....hee :smile_35: 叫你食粒話梅之嘛~ 唔洗嬲到出刀仔呀嘛~
咁叫山哥鍚番妳啦~:smile_o09: 心情好番d 未呀~:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆