上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(63)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.9k

型男到呀 :smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-5-23 11:08 AM 發表 查看引用來源

邊日,我應該無見過你:smile_o14:
吓 ... 上星期同9哥去咸豬手 , 你冇份咩. :smile_27:

引用:
原帖由 lovevk 於 23/5/2009 11:06 發表 查看引用來源

咁都好d, 落好大雨呀, 希望我去見工時, 唔好落雨啦,
唔係我實分分鍾, 無拿拿喊都似, 覺得好慘
幾點見呀~:smile_41:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 10:48 AM 發表 查看引用來源

嘩.....咁早呀:smile_30::smile_30:
早晨
冇錢就要勤力D:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-5-23 11:08 AM 發表

你同男人去日本 我都妒忌啦 . :smile_30:
耶...好衰架....咁公開....pm同我講咪算囉....

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-5-23 11:06 AM 發表

蝦佬 ,, 你係果日兩個o既邊一個 :smile_38:
頭髮長d果個:smile_44:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-23 11:07 AM 發表 查看引用來源

咁淨係請我....同我隻衰野就得啦.....多謝先:smile_46:
我求其講一句你就飛起bee~:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 清純 於 2009-5-23 11:07 AM 發表

我都少左上網,去小win到多,謝謝你體諒:smile_o06:
我知你同小win好好朋友
無問題丫:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-5-23 11:08 AM 發表

邊日,我應該無見過你:smile_o14:
咁咁....你又好似....太無記性.....我都知你應該有見過佢喎:smile_13::smile_13::smile_30:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-23 11:08 AM 發表

MORNING VK:smile_o15:

早晨呀啓天, 水唔水返工呀, 好大雨呀:smile_38::smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆