上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss 徵朋友100post,多謝各位貴賓.感激支持

收藏  |  訂閱
741  6.2k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-21 11:35 PM 發表 查看引用來源

我跟本是合格的.今日個牙醫重話我有對美腿.是女牙醫呀:smile_30: :smile_30: 都羨慕我呀:smile_30:  信不信先:smile_27:

不用怕.她們很平易近人.唔會嚇親相公.真人是相當斯文的

這個嘛.開心都正常呀/你話什麼都要呀:smile_30:
信,那以後不准再妄自菲薄了~:smile_34:

唔關她們事,怕醜是天生的,很難改~

妳已是相公的人~ :smile_40:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-21 11:50 PM 發表 查看引用來源

信,那以後不准再妄自菲薄了~:smile_34:
太多謝你了,不過.是真的,個女牙醫真是咁講,開心死了:smile_30: :smile_30:

唔關她們事,怕醜是天生的,很難改~
唔怕的,她們也是怕醜的,咁就跟你的意思呀 相公.請問你對蓉兒又咁大膽:smile_45:

妳已是相公的人~ :smile_40:
:smile_14: :smile_14: 你........竟然寫出來:smile_13: :smile_13: 真是呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-21 11:42 PM 發表 查看引用來源

咁我真人真不是好醜呀:smile_14: 我知你恃登激我.我雖無膽.但為了事實/我會認的:smile_30: :smile_30:

人家喜歡都無法的.人人有自由呀,:smile_44: 相公.是呀.有時會有蚊咬呀.有時走得急.會頭暈就要搽呀:smile_39: .你都知我低血壓的:smile_13:
:smile_30: 在我計算之中,相公策略成功~ :smile_40:

但他將自由亂用,記得嗎?:smile_44:

相公明了,但現在的白花油出了很多味道?:smile_41:

有無辦法搵到原唱係冰個呢:smile_41:
我想買...:smile_13:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-21 11:56 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 在我計算之中,相公策略成功~ :smile_40:
我知中計了.但又不想認自已醜女:smile_30: :smile_30:

但他將自由亂用,記得嗎?:smile_44:
記得,的士事件呀.:smile_14: 今次比你真是贏了.心服口服

相公明了,但現在的白花油出了很多味道?:smile_41:
是3種咁上下,我用原味的多,都唔多記得呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-21 11:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: :smile_14: 你........竟然寫出來:smile_13: :smile_13: 真是呀
答這帖先﹕寫甚麼出來?:smile_41:

夜了,妳要訓教~ :smile_34:

搵到了........ andy william :smile_43:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-4-22 12:00 AM 發表 查看引用來源

答這帖先﹕寫甚麼出來?:smile_41:

你打上了,,,,,,你已是相公的人了.對不對先

夜了,妳要訓教~ :smile_34:
好,美夢在身邊.日月年也易來去.人生真是有意義
昨安,相公 :smile_43: 好夢

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-22 12:03 AM 發表 查看引用來源
搵到了........ andy william :smile_43:
搵到就好了,美夢花姐 :smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-22 12:05 AM 發表 查看引用來源

你打上了,,,,,,你已是相公的人了.對不對先

好,美夢在身邊.日月年也易來去.人生真是有意義
昨安,相公 :smile_43: 好夢
對,有甚麼問題?:smile_41:

---------

鍚鍚才准訓.:smile_34: .............嘴仔一大個.:smile_40: ................88~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆