上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【135】

收藏  |  訂閱
735  4.5k

去煲碟先:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-14 09:29 PM 發表
你屎喇..... 比我帶壞了, 入來成徵:smile_30:
我又唔係咁睇喔。來得呢樹,多少夠膽表露幾分本性。與其叫「成徵」,不如叫「誠真」。
好過第啲區,各自妝扮得面目全非。

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-14 10:40 PM 發表

張生...........有乜野令到你放不下呢:smile_41: :smile_41:
千頭萬緒,三言兩語定講得清。

引用:
原帖由 張薄明 於 2009-4-14 10:47 PM 發表 查看引用來源

我又唔係咁睇喔。來得呢樹,多少夠膽表露幾分本性。與其叫「成徵」,不如叫「誠真」。
好過第啲區,各自妝扮得面目全非。
只是和 s666 講笑的

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-14 11:04 PM 發表
只是和 s666 講笑的
你係講笑(我知),我就係借題發揮。

引用:
原帖由 張薄明 於 2009-4-14 11:20 PM 發表 查看引用來源

你係講笑(我知),我就係借題發揮。
你今日做乜事呢:smile_41: 你好唔開心:smile_41:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-14 11:24 PM 發表
你今日做乜事呢:smile_41: 你好唔開心:smile_41:
都唔係今日,其實我日日都係咁上下,唔講呢啲。
你飬開猫,我想請教下你,如果隻猫兩三日唔食嘢,會唔會餓死?

引用:
原帖由 張薄明 於 2009-4-14 11:40 PM 發表 查看引用來源

都唔係今日,其實我日日都係咁上下,唔講呢啲。
你飬開猫,我想請教下你,如果隻猫兩三日唔食嘢,會唔會餓死?
肯飲水就得, 不過你帶佢睇醫生好 d :smile_40:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-14 11:43 PM 發表 查看引用來源
肯飲水就得, 不過你帶佢睇醫生好 d :smile_40:
知道了,唔該哂

引用:
原帖由 張薄明 於 2009-4-14 11:54 PM 發表 查看引用來源

知道了,唔該哂
唔洗客氣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆