上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-28 12:00 PM 發表 查看引用來源
我講緊係小妹bor..你噤黑心:smile_30:
佢想我病重D呀...:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-5-28 12:01 PM 發表 查看引用來源
食野先:smile_38: :smile_43:
好啦~
慢慢食啦...

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-5-28 11:59 AM 發表 查看引用來源

係呀~
咁都會家...
我以前都係咁家..:smile_35:
不過,而家第二日放假就會訓到十點幾..
:smile_19: :smile_19: :smile_19: 我未返之前~1,2點先訓~而家真係.............

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-5-28 12:00 PM 發表 查看引用來源

都係一時時咋...:smile_35:
我唔返黎個POST就係谷底啦...:smile_19: :smile_19:
緊係la...你係主角麻...:smile_13:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-5-28 12:01 PM 發表 查看引用來源

唉~
但係今次家人買既係我鍾意食家....
又冇得食... :smile_24:
放隻糉係雪櫃,等過幾日好番先食:smile_38:

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-28 12:03 PM 發表 查看引用來源
:smile_19: :smile_19: :smile_19: 我未返之前~1,2點先訓~而家真係.............
咁我以前日日都兩三點先訓,
而家除非去玩啦~
如果唔係都係十二點前就訓啦..:smile_35:

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2009-5-28 12:03 PM 發表 查看引用來源

緊係la...你係主角麻...:smile_13:
都唔可以咁講,
只是為左佢地,有個地方,可以傾計,
而再開POST既...
大家一忙,就冇人係度啦..

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-5-28 12:00 PM 發表 查看引用來源

都係一時時咋...:smile_35:
我唔返黎個POST就係谷底啦...:smile_19: :smile_19:
都無人幫你睇鋪:smile_39: :smile_38:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-28 12:04 PM 發表 查看引用來源
放隻糉係雪櫃,等過幾日好番先食:smile_38:
唉~~
唔知會唔會幾日就比人食埋啦...

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-5-28 12:09 PM 發表 查看引用來源

唉~~
唔知會唔會幾日就比人食埋啦...
應該唔會掛:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆