上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第三版)

收藏  |  訂閱
764  8.0k

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-4-8 11:58 AM 發表 查看引用來源

你终於認啦咩濺人!  
大家咁話啦:smile_15: :smile_15: 17號叫唔叫阿成呀?

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-8 11:54 AM 發表 查看引用來源

復活節俾人包起左喇…:') :')
復活節我俾阿媽包起左:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-4-8 11:57 AM 發表
R兄我要報團5月8號運我total:3個
已落名, 如果你係要房就出聲,我轉返紅字...thanks support

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-8 11:14 AM 發表 查看引用來源
我唔會啦! 我繼續係大眼妹, 專一同斯文就係我o既 image, 你明白未?
我都好斯文同專一架 :smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 kaka1111 於 8-4-2009 12:01 發表 查看引用來源

大家咁話啦:smile_15: :smile_15: 17號叫唔叫阿成呀?
喂喂, 果个好似你老友黎喎!

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-8 12:00 PM 發表

終於finish左佢啦,點搵佢架?
唔係個件...個件搵唔到...都話返卓咯...係小xx呀...
今個星期阿成同阿sam都上黎

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-4-8 11:45 AM 發表 查看引用來源
pm左,快d睇, 我怕你lunch睇會噴飯...哈哈...
俾埋我睇, 等我解吓悶好喎 :smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-4-8 12:05 PM 發表 查看引用來源

喂喂, 果个好似你老友黎喎!  
佢好似同你fd d喎

引用:
原帖由 type-r929 於 8-4-2009 12:06 發表 查看引用來源

唔係個件...個件搵唔到...都話返卓咯...係小xx呀...
佢地星期幾上呀?

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-4-8 12:06 PM 發表 查看引用來源

又來過~~~~佢咁多供股人,小心d好喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆