上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【194】

收藏  |  訂閱
735  5.5k

引用:
原帖由 628kk 於 2009-3-30 10:38 AM 發表

:smile_40: 仔仔係佢心肝寶貝!
晴晴又係我地既心肝寶貝!!

引用:
原帖由 genken 於 2009-3-30 10:44 AM 發表 查看引用來源

晴晴又係我地既心肝寶貝!!
係呀!我成日掛住妹妹架~:smile_40:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-3-30 10:45 AM 發表

係呀!我成日掛坐妹妹架~:smile_40:
我都係喎 ^~^
可以上黎吹水 你份工都幾好喎

引用:
原帖由 genken 於 2009-3-30 10:47 AM 發表 查看引用來源

我都係喎 ^~^
可以上黎吹水 你份工都幾好喎
:smile_44: 偷偷地上黎架~:smile_30: 不過就全日STANDBY!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-3-30 10:48 AM 發表

:smile_44: 偷偷地上黎架~:smile_30: 不過就全日STANDBY!
哈哈~~我冇嘢做都係錯^~^
不過今朝都幾忙~~ 都係打電話個時偷 bit 留言

引用:
原帖由 genken 於 2009-3-30 11:05 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~我冇嘢做都係錯^~^
不過今朝都幾忙~~ 都係打電話個時偷 bit 留言
:smile_30: 係老細立場冇野做~死罪啦!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-3-30 11:06 AM 發表

:smile_30: 係老細立場冇野做~死罪啦!
我呢啲返shift既~~ 好彩上黎~~冇嘢壞真係冇嘢做架 ^~^
不過幾個月都未必有一次 :smile_19::smile_19:

引用:
原帖由 genken 於 2009-3-30 11:11 AM 發表 查看引用來源

我呢啲返shift既~~ 好彩上黎~~冇嘢壞真係冇嘢做架 ^~^
不過幾個月都未必有一次 :smile_19::smile_19:
:smile_30: 咁咪好囉!

引用:
原帖由 628kk 於 2009-3-30 10:25 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 原來係咁!當佢發UP風囉~
冇理佢呀...廢事佢同我爸講..我話佢:smile_39:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-3-30 11:14 AM 發表 查看引用來源
冇理佢呀...廢事佢同我爸講..我話佢:smile_39:
:smile_13: 廢事佢加鹽加唶!:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆