上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[63]

收藏  |  訂閱
743  3.1k

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-3-17 12:07 AM 發表 查看引用來源
睇唔到先算啦:smile_30:
我有時都係盲架:smile_34:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-3-17 12:11 AM 發表 查看引用來源
邊間食貢平呀~~仲講大話:smile_22:
妳家姐話佢果樹19蚊添咋:') :') :')

利利....妳又走左去邊呀,快d 出黎啦)))))))))))))))):smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-17 12:13 AM 發表 查看引用來源

而家係妳地恰我咋:') :') :')
頭先你巧叻架~~又叫人去你度睇碟架:smile_30:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-3-17 12:13 AM 發表 查看引用來源

而家係妳地恰我咋:') :') :')
:smile_24:我邊有恰你喎...你問下我honey..你問下我好妹妹喇:smile_24:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-3-17 12:15 AM 發表 查看引用來源
頭先你巧叻架~~又叫人去你度睇碟架:smile_30:
要比你威下嘛:') :') :')

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-17 12:14 AM 發表 查看引用來源

好妹妹你要出黎我先請到你食架喎
我咪係屋企囉~~等你返呀:smile_30:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-17 12:17 AM 發表 查看引用來源

:smile_24:我邊有恰你喎...你問下我honey..你問下我好妹妹喇:smile_24:
有呀....妳地個個都有呀:') :') 我喊得勁過妳添呀:') :')

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-3-17 12:17 AM 發表 查看引用來源
我咪係屋企囉~~等你返呀:smile_30:
你去左邊個男朋友仔屋企呀...:smile_44:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-3-17 12:14 AM 發表 查看引用來源
我有時都係盲架:smile_34:
咦~~你今日乜野樹呀~~有心事:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆