上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友95

收藏  |  訂閱
740  6.3k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-13 11:33 PM 發表 查看引用來源

不用害怕,衛生署沒有宣佈萬輝藥物有害啊~
我想我好大可能性吃了過時藥了:smile_14:
我都未試過個醫生會叫護士打電話來.真是未病死.就嚇死了
好彩現在重生存:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 11:31 PM 發表 查看引用來源

當然,佢叫我去換藥呀/要我明天早上9;00去呀,真是有d驚呀
今晚都唔知吃不吃昨日的藥好,個護士又話我可以食的.........自已又無乜唔太過唔舒服:smile_13:
又不用太膽心,醫生只是以防萬一,若是有害,必會通知病人,因為有事發生,後果是可以除牌~

相公意見妳應該繼續食藥~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-13 11:38 PM 發表 查看引用來源

又不用太膽心,醫生只是以防萬一,若是有害,必會通知病人,因為有事發生,後果是可以除牌~
好彩我又無也唔舒服.只是聲帶沙了 ,否則咁嚇法你話驚唔驚呀:smile_13: 這也是對.我實拿住d藥問他呀,如是心臟藥,就無命了,我明天已約了早上去換藥呀,有可能惡起上來.我唔比換藥錢呀

相公意見妳應該繼續食藥~
咁都有成5包藥.好吧.我會吃的了

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 11:35 PM 發表 查看引用來源

我想我好大可能性吃了過時藥了:smile_14:
我都未試過個醫生會叫護士打電話來.真是未病死.就嚇死了
好彩現在重生存:smile_30: :smile_30:
傻女,相公也試過給護士致電慰問~ (溫聲婉言真好聽) (不過我知只是爭取生意的手法) :smile_30:

生死有命,無事的﹗信相公~

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-12 01:32 PM 發表 查看引用來源

唔緊要,用妳的溫柔熱力溶解相公~ :smile_44:
我怕自已是硬橋硬馬男仔頭.我會試的了
溫柔的蓉兒來了

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-13 11:44 PM 發表 查看引用來源

傻女,相公也試過給護士致電慰問~ (溫聲婉言真好聽) (不過我知只是爭取生意的手法) :smile_30:
我聽到是震震地的聲音.問她又唔多會答.不過,自已知自已無乜事.你就好呀,有溫婉的聲音慰問.他爭生意我就唔怕.最怕吃錯藥

生死有命,無事的﹗信相公~
富貴在天,,,不用怕,好,無事的.有事就一早病變了.對

:smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-12 01:37 PM 發表 查看引用來源

想下都咁開心,正一傻女~:smile_30:
我真人是率性,愛笑的,真是想起也覺有趣呀:smile_30: :smile_30:
笑笑可忘憂,想想也快活,人生夢想不容易,存活腦海多創意:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 11:44 PM 發表 查看引用來源

好彩我又無也唔舒服.只是聲帶沙了 ,否則咁嚇法你話驚唔驚呀:smile_13: 這也是對.我實拿住d藥問他呀,如是心臟藥,就無命了,我明天已約了早上去換藥呀,有可能惡起上來.我唔比換藥錢呀

咁都有成5包藥.好吧.我會吃的了
唔使驚,相公鍚返妳~

唔比換藥錢 <------------應該爭取~

繼續食藥就乖....................................

早抖啦.........蓉蓉, 文生:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-13 11:52 PM 發表 查看引用來源

我聽到是震震地的聲音.問她又唔多會答.不過,自已知自已無乜事.你就好呀,有溫婉的聲音慰問.他爭生意我就唔怕.最怕吃錯藥

富貴在天,,,不用怕,好,無事的.有事就一早病變了.對
那些診所護士好流,她們只是聽從醫生吩咐~:smile_44:

妳應該休息了~ :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆